Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows - Zápis se zpožděním se nezdařil

Ahoj přítomní,

mám celkem vážný problém...ostatně jak už to tak bývá :(.

Používám dva disky. C:\ na systém a D:\ na data. Včera večer jsem celkem dost přesouval, upravoval a dělal pořádek na D:\. S dobrým pocitem, že jsem tam konečně trošku uklidil a přerovnal důležité věci, které jsem nemohl najít, když jsem je zrovna potřeboval jsem šel spát.
Ráno pustím PC a už ani nevím co jsem chtěl udělat, ale tuším, že něco otevřít na tom disku a napsalo mi to pro někoho doufám známou větu v tabulce výstrahy:
Windows - Zápis se zpožděním se nezdařil
Systému se nepodařilo uložit data souboru D:\Mft. Data byla ztracena. Chyba byla pravděpodobně způsobena selháním hardwaru počítače nebo síťového připojení. Pokuste se uložit soubor jinam.

Podle toho co jsem od rána hledal na Google jde pravděpodobně o poškozenou tabulku oddílů. Vyzkoušel jsem nějaké prográmky (Recuva, Smart Partition Recovery, ...), ale úspěch se nedostavil :(

Našel by se tu někdo, který by mi věděl pomoc? Je to 500 GB disk a potřebuji z něj dostat cca 50MB velmi důležitých souborů, které potřebuji pro práci.

Velmi děkuji za případné rady, návody ....

Honza

Předmět Autor Datum
v správcovi zariadení na radičoch diskov vypni write caching aby sa podobná situácia už nezopakovala…
audax 22.07.2011 19:54
audax
Děkuji, to jsem provedl. Nyní když kliknu na jakýkoliv adresář na již zmíněném disku, tak vyskočí ta…
Honza_Liberec 22.07.2011 20:14
Honza_Liberec
Nepřišel jsi o všechna data - jen o ta nezálohovaná... tedy nedůležitá. poslední
host 22.07.2011 20:19
host

v správcovi zariadení na radičoch diskov vypni write caching aby sa podobná situácia už nezopakovala-radiče diskov nestíhajú pracovať v zrýchlených režimoch,dáta ktoré sa poškodili počas výskytu tejto chyby sú definitívne stratené,existovali len v diskovej a systémovej cache a neboli nikde spätne zapísané,obnoviť ich dokáže jedine David Copperfield alebo Arabela so svojim prsteňom..... nastavenia pozri na priloženom obrázku-zruš tie zaškrtnuté nastavenia pokial ich máš aktívne

Děkuji, to jsem provedl. Nyní když kliknu na jakýkoliv adresář na již zmíněném disku, tak vyskočí tabulka s textem:

D:\*adresář* odkazuje na umístění, které již není k dispozici. Umístění může být na pevném disku tohoto počítače nebo v síti. Ujistěte se, že je disk řádně vložen a že jste připojeni k síti a opakujte. Pokud stále nelze umístění najít, je možné, že bylo přesunuto jinam.

Mám to chápat tak, že to je prostě konečná a o všechny data jsem nadobro přišel? :((((

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru