Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 7 - při spouštění černá obrazovka, obnovení systému nefunguje !

Dobrý den, mám problém při spouštení OS Windows 7 mi naběhne pouze černá obrazovka s kurzorem myši, tím jde hýbat. Po restartovaní mačkám F8 a dostanu se do obnovení systému(kdy naposledy správně pracoval, tj. Neděle) , tam mi ale naběhne toto : Na systémové jednotce počítače nebyly vytvořeny žádné body obnoveny.Chcete-li vytvořit bod obnovení , spuste nástroj ochrana systému - na ten když kliknu naběhne pouze tato hláška: Počítač je spuštěn v omezeném diagnostickém režimu. Pokud v tomto omezeném režimu použijete nástroj obnovení systému , nebude možné operaci vratit zpět - pak můžu jen kliknout na ok a nic . Prosím poraďte , nechci instalovat znova OS !

Předmět Autor Datum
Takto se projevoval jeden virus, bohužel ti z hlavy nepovím, jak se jmenoval. Docela dost se to tady…
Pytlík 20.03.2013 08:07
Pytlík
To se mi stalo, když jsem měl do PC připojenej ještě jeden monitor či TV. Jestli máš k PC připojenej…
tester0126 20.03.2013 09:31
tester0126
Zkousel jsi to restartovat ci opravit z DVD win7? Je to jako instalace, jenze na zacatku das Repair…
CoCoChanel 20.03.2013 09:34
CoCoChanel
Ještě jedna rada --> taky pomohlo. Jdi přes F8 do nouzáku a z nouzáku odinstaluj grafický ovladače,…
tester0126 20.03.2013 09:44
tester0126
Tak jsem zkoušel úplně všechno a bohužel nic nefungovalo. Vymontoval jsem tedy harddisk , uložil si… poslední
Carfi 21.03.2013 08:14
Carfi

Takto se projevoval jeden virus, bohužel ti z hlavy nepovím, jak se jmenoval. Docela dost se to tady probíralo, dokonce i já jsem přispíval k metodice opravy, ale ta paměť, ta paměť!
Co si ale pamatuji, tak se to léčilo z jiného operačního systému: Buď editací vzdáleného registru (tedy registru poškozeného počítače, hledalo se něco "neprávem" spouštěného) - tady ale nejsou podrobnosti, takže ti to nepomůže, nebo se nechal napadený disk proskenovat antivirem. Zkus tedy tu druhou metodu. V každém případě ale budeš potřebovat ten jiný operační systém, tedy disk vytáhnout a strčit do druhého počítače(jako datový! disk).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru