Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 7 problém - po zapnutí černá obrazovka

Dobrý den,mám 3 měsíce starý počítač s windows 7 home premium a můj problém je následující,večer vypnu pc,ráno k nemu prijdu, zapnu objeví se načitani windows 7 a ve chvíli kdy by se měla zobrazit obrazovka s uzivatelskym uctem,zadani hesla atd..,obrazovka zůstane černá cca 30 vterin pc se restartuje a stejna chyba se opakuje tak 3x než se počítač podaří spustit.Po spuštění je systém stabilni,rychlý a bezproblémový. Už nevim co s tim někdy nechavám pc proste zapnuté pořád.Poradte prosim.
Změna předmětu, původně: Windows 7 problém (LaKr) (Kráťa)

Předmět Autor Datum
Těžko říct co s tím je, osobně to na dálku tipuju na vadný disk ale může to být cokoliv-třeba i vga…
MM_tank 01.09.2010 14:13
MM_tank
Díky, pc jsem si stavil sám disk jsem testoval programem HDDscan a ten tvrdí že je v pořádku.Myslím… poslední
marejo 01.09.2010 16:36
marejo

Těžko říct co s tím je, osobně to na dálku tipuju na vadný disk ale může to být cokoliv-třeba i vga nebo sw problém.

Je potřeba nejdřív zkusit znovu nainstalovat windows nebo skusit otestovat disk programem od výrobce /např wester www.wdc.com. Ovšem ani pokud test disku tvrdí že je OK nejde o stoprocentní jistotu.

Pokud jsi kupoval u místní firmy a máš to v záruce domluv se u ní že to prověří. Pokud to máš přes internet bude asi výhodnější napřed zkusit nainstalovat ty nové windows jestli problém nezmizí /různé poplatky za neoprávněné reklamace a podobně/.

Díky, pc jsem si stavil sám disk jsem testoval programem HDDscan a ten tvrdí že je v pořádku.Myslím si že se jedná o software chybu jelikož nevěřím že 3 měsíce starý hardware (včetně disku) se mohl nějak poškodit. Můj známý měl ten samý problém a vyřešila to reinstalace systému já jsem to spíš chtěl jako poslední možnost jelikož bych nechtěl přijít o cenná data na disku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru