Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 7: minimalizace miniaplikací

Zdravím, už pár dnů pozoruji, že když kliknu vpravo na hlavním panelu na Zobrazit plochu, tak se mně skryjí i miniaplikace na ploše a objeví se, až když kliknu třeba na nějaký spuštěný program nebo otevřenou složku dole v hlavním panelu a myslím, že dřív ty miniaplikace zůstavaly vidět i při zobrazení plochy. A je i divné, že když na nich zaškrknu volbu Vždy navrchu, tak ta funguje jen do prvního kliknutí na Zobrazit plochu, poté když opět vyvolám nějaké otevřené okno, tak překryje onu miniaplikaci s volbou Vždy navrchu.
V posledních dnech jsem neinstaloval žádné nové aplikace, jenom pravidelné aktualizace a včera betu IE9, ale už to dělalo i před jejím nainstalováním.
Nevíte, jestli je to otázka nastavení nebo se někde něco porouchalo? Potřeboval bych mít po zobrazení plochy miniaplikace stále viditelné.
Děkuji.

Předmět Autor Datum
Tak jsem trochu pátral a zjistil, že to s největší pravděpodobností souvisí s instalací IE9 nebo mož…
peca28 19.09.2010 13:28
peca28
Jo, těžký je úděl betatesterů... ;-) Zkus tento problém nahlásit MS. poslední
Zdenál 19.09.2010 15:09
Zdenál

Tak jsem trochu pátral a zjistil, že to s největší pravděpodobností souvisí s instalací IE9 nebo možná s některou ze 4 aktualizací, které to po mně při instalaci IE9 chtělo nejdřív nainstalovat a které jsem vlastně instaloval o den dřív než samotný IE9.
Pomocí Obnovení systému jsem se vrátil v čase, sice mně to vrátilo zpátky IE8, ale miniaplikace už zůstavají pořád zobrazeny při zobrazení plochy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru