Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 8 - Charms pomocí pera, rukopis, Alt tab

Jde na tabletu bez klávesnice s Win 8 vyvolat Charms pomocí pera nebo to jde jen prstem? To je udělané schválně, že perem to nejde? Jaké další prvky ovládání ještě nejdou pomocí pera, ale jdou prstem?

A jde nějak změnit automatické opravování textu zadaného rukopisem na dotykoé klávesnicí? Nastavení Jazyk v ovl. panelech jsem prolezl, ale nenašel způsob jak to vypnout. Jde o to, že třeba chci napsat UD84JNY (třeba nějaký kód) a po dopsání se objeví nějaké slovo (třeba ÚDAJNÝ) a nahoře se mi objeví návrhy (třeba UDATNÝ). Zkoušel jsem ještě změnit volba Psát rukopisem na Psát každý znak zvlášť, což sice funguje, ale přesto bych rád psal psacím písmem. JDe to?

A poslední věc, Existuje nějaký ekvivalent Alt Tab, ve kterém přepnu aplikace běžící na ploše (tedy ne metro). Zkoušel jsem táhnout z levé strany obrazovky, ale to funguje jinak něž chci( musím nejdřív spustit nějakou metro aplikaci, tu dát na plochu, , pak na první čvtrku přesunou Plochu a ukáže se tam seznam oken, ale to je naprosto nevhodný workaround)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru