Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 8 nebo Windows7 ???

Zdravím poradno, Chtěl jsem se zeptat, co by bylo pro mě jako hráče her výhodnější ? Nechat starý Windows 7 Utlimate nebo přejít na Windows 8 Evalution. Doposud nemám s tímto windowsem žádný zkušenosti a tak bych byl rád kdyby mi tady někdo vypsal nějaké dobré typy a jestly do něj vůbec jít nebo zůstat při starém winu.

Předmět Autor Datum
Pokud ti všechno funguje a nemáš potřebu jít na nový Widle jen proto, že to chceš zkusit, tak zůstaň…
Prasak 09.01.2013 05:48
Prasak
osobně jsem měl možnost si zkusit win 8 a za sebe mohu říct ze mi to přílis nevyhovovalo. Sám jsem p…
exiton 09.01.2013 08:40
exiton
souhlas. jen technická: typ (varianta výrobku, obecně vizuální nebo vlastnostní odlišení určitého s… poslední
touchwood 09.01.2013 08:55
touchwood

Pokud ti všechno funguje a nemáš potřebu jít na nový Widle jen proto, že to chceš zkusit, tak zůstaň u toho, co máš. Záleží na tom, jestli bereš operační systém jen jako prostředek ke spouštění aplikací (her), nebo jako doplněk image.
Z praktickýho hlediska Win 8 nic novýho nepřináší, vyšší výkon to nezajistí. Možná o fous rychlejší spuštění systému, ale zase přepracovaný GUI, tak zvaž, jestli to za to stojí.

osobně jsem měl možnost si zkusit win 8 a za sebe mohu říct ze mi to přílis nevyhovovalo. Sám jsem prošel od win 95,XP,vista,7 a mohu říct že sedmičky u mě jasně vítězí po všech směrech, co běžný uživatel a také hráč, může potřebovat. To nové rozhraní u osmicek, ja nevim, prijde mi to proste na dotykové mobily, tablety atp, ale na normální Pc prostě nic moc. Když opomenu nezkušenost s tím, kde co je, takže delší hledání a huře se mi to pamatovalo, tak jsem svůj status nechal u vyzkoušení a nashledanou :-)

Je to muj nazor no, za mě bych nechal určitě w7. (PS: ve slově typy a jestly, se píše měkké i - tipy, jestli)

souhlas.

jen technická: typ (varianta výrobku, obecně vizuální nebo vlastnostní odlišení určitého subjektu nebo objektu) a tip (též rada, upozornění) jsou svě různá slova s naprosto odlišným významem... :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru