Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 8, Problém s pruzkumníkem Windows

Ahojte,

môj windows mi začal robiť problémy s pruzkumníkom windows ( otváranie súborov ). Keď otvorím nejaký súbor tak sa otvorí ale nič daľej, okno ostane biele a to je všetko, nedá sa zavrieť ani dalej sním pracovať. Je ako keby v stave keď program neodpovedá, ale podľa windowsu je všetko v poriadku. Tento problém sa vyskytol po nainštalovaní hry ArmA 2, dovtedy išlo všetko v poriadku. Aj po obnovení počítaču do továrneho nastavenia ( opať som nainštaloval ArmU 2 ) problém neprestal. Viete mi s tým niekto niečo poradiť, alebo nemal s tým niekto skúsenosti ?

Za rady vopred ďakujem.

PC konfigurácia
Notebook Lenovo thinkpad E535
AMD A8 quadcore 1.9Ghz
AMD radeon HD 7640G + 7670M
Windows 8 64bit. verzia

Předmět Autor Datum
můžeš zkusit příkaz z normálních windows: sfc /scannow nebo downgradovat na normální windows.
lední brtník 26.07.2013 10:05
lední brtník
Takze po obnoveni na vyrobny stav je vsetko OK, po instalacii nejakej hry problem zas zacne. Naskyta…
MM.. 26.07.2013 10:13
MM..
Vyzerá to tak, že to začne blbnúť až po nainštalovaní Army 2. Hru som kúpil zo Steamu, takže je orig… poslední
Miroslav255 26.07.2013 13:18
Miroslav255

Takze po obnoveni na vyrobny stav je vsetko OK, po instalacii nejakej hry problem zas zacne. Naskyta sa okamzite otazka - je ta hra z original DVD alebo original steam? Ak ne tak je ta vec co si kdesi stiahol pravdepodobne zavirena (jak vsetky ilegal SW).
Este to skus obnovit na vyrobny stav a pred instalaciou hry aktualizuj Win uplne (ovl.panely-windows update), rucne nainstaluj aktualne ovladace z webu lenovo.com pre ten notebook, a az potom instaluj hru. Na test.

Vyzerá to tak, že to začne blbnúť až po nainštalovaní Army 2. Hru som kúpil zo Steamu, takže je orignálna, nemal by byť sňou žiadny problém, lepšie povedané nemal by tam byť žiadny virus. Je možné, že je to ovladačmi ? Pretože doteraz mi to windows nerobil.

ďakujem

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru