Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 8.1 rychlé vybíjení baterie. ovladače?

Dobrý den, mám nový notebook Toshiba Satellite Z30-A a jeho výdrž má být až 12 hodin. Je mi jasné, že to ovlivňuje spousta věcí, přesto se mi výdrž notebooku zdá podstatně nižší. Chci být zodpovědná a k baterce se chovat co nejlépe, někde jsem četla, že Windows 8.1 zlobil více lidí s tou výdrží - že jsou na vině ovladače, chci se proto zeptat, jaké ovladače zaktualizovat a jak obecně Windows zmanagovat, aby baterka byla co nejméně vytížená. Notebook se využívá v podstatě jen k práci na internetu a k zapisování ve wordu, klidně bych povypínala i nějaké služby, ale nevím které.

Nějaké rady/tipy jak šetrně s baterkou a jak Windows 8.1 tomuto co nejlíp přizpůsobit? Díky

Předmět Autor Datum
Vydrz 12hodin je nezmysel. Daj si jas displaya na minimum, skontroluj si vytazenie CPU v spravci pro…
MM.. 25.07.2014 11:31
MM..
Toto? poslední
mif 25.07.2014 11:37
mif

Vydrz 12hodin je nezmysel. Daj si jas displaya na minimum, skontroluj si vytazenie CPU v spravci procesov. Ovladace s tym maju spolocne velmi malo. Vpodstate tam mas mat spravne ovladace od vyrobcu na vsetko, co tam je uz od vyroby (vyrobny stav sa da vratit nazad spravnou klavesou po zapnuti - recovery), pripadne mozes preinstalovat ovladace (VSETKY) z webu vyrobcu notebooku pre ten model.

Hlavne si skontroluj ovl.panely-sprava napajania, ze mas profil vyvazeny, alebo setrenie baterky, a v podrobnych nastaveniach si skontroluj setrenie energie PCIe a podobne veci.

Jas dat na minimum.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru