Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows Live Mesh

Dobrý den všem.
Prosím o radu jak zabránit tomu, aby se program Windows Live Mesh automaticky a sám připojoval k internetu, ale aby veškerou synchronizaci souborů a složek prováděl teprve až se k netu připojím já sám. Díky

Předmět Autor Datum
Neviem jake nastavenia ma live mesh, ale vseobecne automaticke pripojovanie programov k internetu (a…
MM.. 01.07.2010 22:32
MM..
Ahoj a díky za reakci. Ano opravdu mám ve vlastnostech připojení IE zaškrtnutou možnost "vždy vytáče…
Honza2 02.07.2010 05:05
Honza2
Myslim ze "vsetky programy" pouzivaju to co je v IE, ptz to je nastavenie pre cely system. Ptz vytac… poslední
MM.. 02.07.2010 14:05
MM..

Neviem jake nastavenia ma live mesh, ale vseobecne automaticke pripojovanie programov k internetu (ak mas nieco co sa da rucne pripojit - "vytocit") sa da nastavovat vo vlastnostiach IE, na karte "pripojenia" nastavis "nikdy nevytacat pripojenie".
Nepises jake mas pripojenie a co to u teba znamena "až se k netu připojím já sám"

Ahoj a díky za reakci. Ano opravdu mám ve vlastnostech připojení IE zaškrtnutou možnost "vždy vytáčet výchozí připojení" - protože jsem rád, že po mém spuštění IE dojde i k automatickýmu připojení k netu.
Myslel jsem ale na to, jestli pro Live Mesh neexistuje někde podobná volba jako např v nastavení automatických aktualizací pro AVG (automaticky se připoji k netu / počkat s altualizací až bude připojení navázáno).

Myslim ze "vsetky programy" pouzivaju to co je v IE, ptz to je nastavenie pre cely system. Ptz vytacanie nerobi program, ale system (Win) a ten ma nastavenie len jedno (to v IE).
V kazdom pripade nastavenia toho live mesh si mozes prejst vsetky a uvidis ci tam nieco je alebo nie. Bud to tam najdes alebo tam to nastavenie neni :)

Mozes si nastavit v IE nech vyskakuje potvrdzovacie okno a potom sa rozhodnut ci to chces vytocit alebo nie jednym klikom.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru