Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows Phone 8 mobily

Zdravím,
píšu tady, protože by mohli být nezaujatí lidé (vůči androidu apod.). V této době vlastním mobil s Androidem, ale poslední dobou začiná zlobit a dneska už mi nechce načíst ani Sim kartu a proto uvažuji o koupě nového mobilního telefonu. Chtěl bych se zeptat jestli tady má nějakou zkušenost s Windows mobilem (konkrétně řada Nokii Lumia a zalíbil se mi tento kus http://mobilni-telefony.heureka.cz/nokia-lumia-620 / ) jenže nevím, co od Windows očekávat. Na android sem přešel z W810i a proto bych chtěl vědět, jak to teda je, jak je to s aplikacema, zda tam jsou třeba i nějaké hry apod. Děkuji za každou radu a názor.

Předmět Autor Datum
Aplikace a hry pro WM najdeš zde store#
ajavar 22.11.2013 18:33
ajavar
Pokud mas telefon hlavne na volani, tak obecne Lumie nejsou spatna volba. Pokud mas Android a mas v…
RedMaX 22.11.2013 22:20
RedMaX
Mám Lumii 920. Dříve jsem používal telefony se Symbianem. Obecně - systém Windows Phone je spíš uzav… poslední
Dale Cooper 22.11.2013 22:33
Dale Cooper

Mám Lumii 920. Dříve jsem používal telefony se Symbianem. Obecně - systém Windows Phone je spíš uzavřenější; naproti tomu jednoduchý, snadno nastavitelný a dobře ovladatelný. Jsem s tím velmi spokojený.
Aplikací přibývá, dá se říci, že běžné potřeby jsou pokryté. Jen jednu věc je třeba zjistit, jestli jste používal nějakou bankovní aplikaci, tak jestli je tato i pro WP. Třeba ČSOB a era (poštovka) ji má.
Hry jsou, hodně i zdarma; hodně jich je od MS, pro jakýsi mobilní XBOX.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru