Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows XP - Chyba v systému?

Dobré ráno přeji,

včera večer jsem spustil vedlejší PC, protože jsem potřeboval zkopírovat některé soubory. Počítač se spustil bez jakéhokoliv problému, ale když naběhl Windows a plocha, tak v intervalech 2s mizely a zase se objevovaly ikony na ploše i s nabídkou Start. Po restartu tento se tento problém objevoval znovu. Po několikátém restartu to zmizelo, ale počítač stále víceméně nefunguje. Není možné na počítači nic dělat, protože vše je tak pomalé, že se většinou nedočkám ani spuštění. Další divnou věcí je, že se objevuje okno programu CCC s hláškou, že ovladače nejsou kompatibilní s připojenou grafickou kartou.

Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Dnes odpoledne chci zkusit rozebrat PC, zkontrolovat kontakty a znovu složit. Něco na co bych se měl zaměřit?

Předem děkuji.

Předmět Autor Datum
Má ten PC nějaký hardware? Pokud ano, jaký? Ten z tvého podpisu to asi nebude (Windows 7). Ten počít…
L-Core 24.08.2012 08:47
L-Core
Omlouvám se, úplně jsem na hardware zapomněl. Nejsem si úplně jistý, co v něm je, takže budu asi spí… poslední
Fisherman 24.08.2012 10:09
Fisherman

Omlouvám se, úplně jsem na hardware zapomněl. Nejsem si úplně jistý, co v něm je, takže budu asi spíš odhadovat, na co si vzpomenu.

Určitě je tam procesor AMD Athlon nějaké slabší dvoujádro. Základní deska je víceméně nová, ale je to nějaký ASRock, protože jsem tam tehdy chtěl nechat AM2, DDR2. Jsou tam určitě 2GB RAM (nebo možná 3). Grafika je ATI X1950 Pro. Zdroj tam je, myslím, od Corsairu někde kolem 450W.

Počítač běží každý den. Jeden den běžel a druhý den to začalo dělat výše popsaný problém.

P.S.: Nejdivnější mi připadá právě to okno s problémem grafických ovladačů. Až dorazím domu, tak zkusím rozebrat a uvidíme.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru