Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows se pta v jakem programu chci otervrit vymenitelny disk

Zdravim

Nedavno jsem nainstaloval AVG free edition abych se zbavil trojana AdobeR.exe, to se mi povedlo a avg jsem nasledne odinstaloval. Kdyz ted ale pripojim k pocitaci vymenitelny disk (usb flash,externi harddisk) a poklepu na nej v tento pocitac tak se me zepta v jakem programu chci disk otevrit. (pise mi to soubor J:/) Kdyz najdu v seznamu pruzkumnik windows tak se to normalne otevre ale nejde zaskrtnout pole otevirat v tomto programu tento typ souboru automaticky. Pokud ale na disk v tento pocitac kliknu pravym tlacitkem mysi a vyberu prozkoumat nebo otevrit tak se bez problemu otevre v pruzkumniku windows. Podotykam ze tohle mi to dela pouze u vymenitelnych disku, u meho pevneho disku ani vypalovacek mi to nedela.
Potreboval bych dosahnout toho aby se takhle oteviral na dve poklepani v exploreru i vymenitelny disk. Pripadne odpovedi prosim smerujte na exabyte[zavinac]seznam.cz

Dekuji

Předmět Autor Datum
koukám že vtipálek avg zrušil nějaké asociace, to bude hodně povedený program :) následující text zk…
lední brtník 31.05.2008 15:55
lední brtník
Mas poskodene asociacie. Potrebujes obnovit, da sa to jednoducho .reg suborom ale neviem zhlavy link… poslední
MM.. 31.05.2008 16:11
MM..

koukám že vtipálek avg zrušil nějaké asociace, to bude hodně povedený program :)
následující text zkopíruj do textového souboru a ulož s koncovkou .reg, pak na něj 2x klikni:

REGEDIT4

; Vypnuti Autorun pro vsechna media
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=dword:000000ff

nemusí to pomoct, ale za pokus nic nedáš. pokud avg přidalo tvým jednotkám svůj klíč, viděl bych to na prolezení registrů (větev HKEY_CLASSES_ROOT\Drive ?). nebo dotaz na support avg, ať sdělí jak to po jejich zázraku opravit.

k odpovědi mailem:
ne, toto není tvoje soukromé fórum, ostatně do cizích mailových adres ti nic není. čili odpovědi budou zde - je užitečné, když je řešení nějakého problému dostupné pro všechny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru