Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows update chyba 8024402C

Notebook Windows 7 32 bit

Odinstaloval jsem McAfee Security, kteremu pred mesicem vyprsela platnost, nainstaloval jsem Microsoft Essential Security a sel jsem updatovat windows - 42 updatu.

Jenze to ani nic nestahlo a hodilo chybu z nadpisu, pry podle napovedy blokuje windows update neco jinyho, ale vsechno jsem vypnul, odstrelil procesy co sly, mezi ostatnimi nic podezreleho nevidim, ve spustenych sluzbach take ne. Tak jsem zkusil v nouzovem antivir a antispyware, prekvapive nic nenaslo.

Nevim, kde by mohla byt chyba, co delat ted. :-/ ???

Předmět Autor Datum
zkusim se posunout se svy dotazem zase nahoru vlakna, nutne bych to potreboval vyresit a nic me nena…
Redmarx N 16.11.2010 10:14
Redmarx N
jdete na Microsoft update Nápověda a odborná pomoc odborná pomoc Centrum odboré pomoci on line tam n…
Gravedigger 16.11.2010 12:43
Gravedigger
Tva posledni veta je blbost. Pokud se dobre pamatuju, tak MS se s tebou bavi pouze pokud se jedna o…
Radek 16.11.2010 12:50
Radek
vypadá to že je to tak, všechny nápovědy se točí kolem špatné konfigurace připojení na net: 0x802440… poslední
lední brtník 16.11.2010 18:50
lední brtník

Tva posledni veta je blbost. Pokud se dobre pamatuju, tak MS se s tebou bavi pouze pokud se jedna o plnou verzi windows. Vzhledem k tomu ze ma ntb, tak predpokladam OEM.

Jinak k dotazu. Mam pocit, ze jsem doma na jednom pc resil prave stejnou chybu a jak jsem se ted dival na MS web, tak se zda, ze to byla opravdu ona (z pameti si to cislo totiz presne nevybavim). Stacilo pak znovu vyhledat manualne aktualizace. Proste proces, ktery je potrebny ke spravne funkci aktualizace, se nedostane na net. Takze sis ho necim zakazal nebo ti pc nejak rozhodilo to McAfee a porad to tam neco blokuje. Podivej se treba ve vlastnostech sit. pripojeni, jestli tam nemas zbytek po nejakym filru od McAfee. McAfee neznam, ale nekteri vyrobci SW to tak delaji a zustava to tam i po odinstalaci baliku a nekdy to dela problemy. Zkontroluj treba i FW od MS/MSE apod. Neco ti to podle vseho blokuje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru