Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows7 0xc00000e9

Zdravím, mám problém s windows 7.Po přeinstalování windowsu a prvním spuštění, natáhnu aktualizace a vše potřebé, ovladače atd, mi PC běží normálně.Vše je v pořádku až na to že na PC nic kromě windowsu není, zkrátka nová instalace windows s klasickým formátam.Pc mužu po každé potřebné aktualizaci restartovat jak je potřeba a vše v pohodě naběhne.Ale jak PC vypnu a druhej den zapnu už nenaběhne.Bud se sekne na okně Spouštění systému windows a po cca 2-3 minutách restart a vše se opakuje nebo to hodí rovnou chybu 0xc00000e9 že je něco ve složce config/system poškozeno nebo nečitelné.Pokud chci do nouzového režimu, zaseknu se na tom samém, jenom restart před spuštěním nouzáku.Oprava systému z instalačního CD bez výsledku, podobně i aplikace Bootrec/RebuildBcd , Bootrec/Fixmbr , bootrec/FixBoot v přikazovém řádku z instalačky.Jediné co mužu je znovu reinstal Windowsu, den běží normálně, restarty po aktualizacích bez problemu naběhne, ale jak vypnu PC a druhej den zapnu už nenaběhne.Prosím o radu, takhle instaluju win snad pátej den po sobě jen abych našel na internetu řešení...

Předmět Autor Datum
To vypada akokeby sa ti pri vypinani nedozapisovalo vsetko na HDD, t.j. vypne to moc rychlo. Co je a…
MM.. 11.07.2013 18:46
MM..
A neinstaluj tam hned vsetky ovladace ale najprv len cisty Win, a vypni to. Na minutu, tomu PC je to…
MM.. 11.07.2013 18:48
MM..
nepíšeš co máš za sračkovou základní desku, možná by to nebylo od věci. a nějaký memtest z bootcd js… poslední
lední brtník 12.07.2013 00:27
lední brtník

To vypada akokeby sa ti pri vypinani nedozapisovalo vsetko na HDD, t.j. vypne to moc rychlo. Co je ale dost divne ptz taky problem mali naposledy Win98 alebo tak nejak.

Takze najskor asi bud ti tvoj HDD z nejakeho dovodu nereaguje na command na flushnutie cache, alebo to nejak divne vypinas (nepockas kym sa to realne vypne a vytrhnes snuru), alebo mas nejaky problem s HDD alebo s doskou/BIOSom, alebo s tymi Win.
Vylucovat postupne: inu instalacku Win, originalnu nie nejake palene moze byt poskodene/upravene. Potom skontrolovat ci neni pre tu dosku update BIOSu, rucne na webe vyrobcu dosky, ne nejakymi automatickymi znefunkcnovacimi toolmi. Do BIOSu skusit load defaults a save and exit a skusit Win znova.
Potom by som este skusil iny HDD. Ak nahodou pouzivas nejaku flash na nejake ReadyBoost tak to nepouzivaj.

A neinstaluj tam hned vsetky ovladace ale najprv len cisty Win, a vypni to. Na minutu, tomu PC je totiz uplne jedno ci to vypnes na minutu alebo na cely den. A potom to zapni. Problem? Ak ne tak zacni instalovat, ovladace chipsetu, a vypni to. O minutu zapni. Problem? Atd. Tak zistis ze ci neni problem v jednotlivych ovladacoch napr. v SATA ovladacoch, apod. Instaluj len oficialne ovladace z webu vyrobcu dosky a grafiky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru