Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windwos 7 restart

Ahoj chlapi, potřebuji trochu pomoct. Začneme od začátku. Chtěl jsem si na SD kartě vytvořit další partition (Android a AppSD), ale nechtělo se mi restartovat do linuxu tak jsem stáhl néjaký program pro Windows. Na začátku napsal, že mam chyby na HDD a že je opraví. Tak jsem naklikal Ok, proč taky ne. Druhý den ráno zapnu PC, ale načítá se Windows a jakoby když má najet logovací stránka, PC se restartuje. Nouzový režim, poslední známa konfigurace, oboje končí stejně. Nabootoval jsem tedy live verzi Ubuntu. Ale teď to divné. Gparted vidí celý HDD jako naprosto prázdný! Žádný partition, nic. Tedy unalocated.
Ale přitom Ubuntu v Computeru oba partitiony vidí (měl jsem dva, jeden primární, druhý záloha) a normálně k nim můžu přistupovat, měnit, tahat data.
Zkoušel jsem Partition doctor z diskety, ale bohužel při opravě Partition tablu vytvoří naprosté nesmysly. Pokuď opravu nedám, Doctor ukazuje, že je HDD poškozený.
Je to opravdu divné celkově, kdyby na HDD nic nebylo Windows se vůbec nenabootuje a nezačne se načítat. Navíc k datům přes Ubuntu přistupovat můžu, jen partition managery nic zřejmě nevidí...
A teď babo raď. Za každou i klidně špatnou radu budu vděčný :)

Předmět Autor Datum
Sorry, napsal jsem to jak retard. Psal jsem to ve spěchu.Ještě dodám, že jsem udělal toto: viewtopic…
Daidalos 15.06.2011 23:00
Daidalos
Moje rada asi moc užitečná nebude, ale než ztrácet čas a nervy, tak si (důležitá) data z HDD překopí…
lex 15.06.2011 23:07
lex
No, popravdě pochybuju že budu mít jinou možnost tak už se na tom pracuje. Ale je to škoda, docela j… poslední
Daidalos 15.06.2011 23:26
Daidalos

No, popravdě pochybuju že budu mít jinou možnost tak už se na tom pracuje. Ale je to škoda, docela jsem už byl zabydlený. Na druhou stranu jsem na reinstalaci systému relativně zviklý. Řekněme, že už po několikáte se mi hraní s partitionama vymstilo. Tentokrát ne ale mojí vinou :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru