Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Word nechce tisknout

Dobrý den, používám MS Word Starter 2010 a nechce tisknout na žádné nainstalované tiskárně. Následný postup doporučený v nápovědě jsem již zkusil.

Zkopírovaná nápověda:

K této chybě může dojít, pokud jste neoznačili výchozí tiskárnu nebo pokud aplikace nemůže najít existující výchozí tiskárnu. Zkuste problém odstranit jedním z těchto navržených postupů v systému Microsoft Windows:
Není-li tiskárna nebo nastavení tiskárny k dispozici po kliknutí na kartu Soubor a následném kliknutí na možnost Tisk, přidejte tiskárnu.
Pokud aplikace nemůže nalézt existující tiskárnu, která je již nainstalována, nastavte tiskárnu jako výchozí tiskárnu.
Pokud je výchozí tiskárna nainstalována, ale aplikace ji nemůže použít, odinstalujte ovladač tiskárny a nainstalujte jeho nejnovější verzi.
Pokud je tiskárna připojena k tiskovému serveru, ověřte, zda je tiskárna k dispozici, síť je funkční, server není zablokován, v tiskárně je papír a tisk nebyl pozastaven správcem. Problémy s tiskem na síťové tiskárně nejlépe vyřeší správce místní sítě.
Další informace o nastavení a řešení potíží s připojeními tiskárny najdete v části Nápověda a podpora systému Windows. (Klikněte na tlačítko Start a pak na položku Nápověda a podpora.)

Děkuji

Předmět Autor Datum
"MS Office Starter" není office, a nemáš samozřejmě ani nárok na support. rovnou ten šunt smaž a nai… poslední
lední brtník 26.02.2011 19:36
lední brtník

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru