Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wordpress - Specifický registrační formulář s "autoemailem" atd. - Odměna

čaute,

po různých zkouškách a oslovení několika známých, co se psaním webu okrajově zabývají jsem bohužel nenalezl nikoho, kdo by mi udělal stránku s registračním formulářem. Na vytvoření formuláře mám 2 dny, takže pokud se tu najde někdo, kdo ovládá na dobré úrovni wordpress, prosím o pomoc a né zadarmo.

Potřebuji vytvořit specifický registrační formulář na své stránky s automatickým procesem, kdy bude vyplněný formulář odeslán (chybně vyplněný či neúplný nikoliv) na email např. registrace@XX.cz a na email uvedený ve formuláři se z emailu registrace@XX.cz odešle potvrzení o přijetí žádosti o registraci.

Formulář bude kombinovat vyplňování klasickým způsobem a způsobem zatrháváním. Položky k vyplnění budou klasické, ale i nestandardní - tudíž je nutná případná modifikace názvů políček k vyplnění. Při zatrhávání je nutné opatření k zatržení pouze jedné možnosti v jedné oblasti. Dále je pak v objednací části nutný automatický výpočet ceny. Bude možnost výběru asi z 12 položek a jejich kombinace. Prostě aby to cenu sečetlo a někde vedle vyhodilo cenu bez DPH, výše DPH a celková cena s DPH. Na vzhledu až tak nezáleží, ale zas aby to nevypadalo jako "u doktora".

Bylo mi řečeno, že neexistuje moc šablon, které se dají editovat, takže pravděpdobně budu potřebovat napsat celou kompletní stránku i stím sčítacím a emailovým mechanismem. Zkušený člověk to údajně zvládne za odpoledne.

Dále je můj požadavek následující (a doufám, že je to možný) - celá stránka bude udělána offline, tedy bez přístupu do administrace mých stránek. hotovou stránku bych tam nahodil za pomocí kámoše. Není v tom problém? Lze vše offline udělat? vč. těch auto-emailů? (přinejhorším bych ze začátku potvrzení o přijetí dělal ručně, neočekávám tisíce regů denně).

Odměnu za tuto práci nabízím 700,- Kč, případně se můžem dohodnout i jinak. Peníze odešlu klasickým převodem na účet po nahození a prověření funkčnosti.

Podrobnosti k zadání zašlu emailem vybranému brigádníkovi.

Doufám, že moje požadavky nejsou moc přehnaný vzhledem k ceně, každopádně vše je o domluvě.

(hlavně mi to neházejte do bazaru pls)

Díky případným zájemcům.

Předmět Autor Datum
myslím, že jsi se měl soustředit na joomlu. Ta má na podobné věci rozšíření. Co se týče toho offlinu…
Redsnake 15.09.2012 17:31
Redsnake
abych ti řekl pravdu ani nevím, jak to myslím :D na web jsem debil. čistě z bezpečnostních důvodů ne…
Boeing 15.09.2012 17:37
Boeing
Ve WP se moc nevyznam, ale rekl bych, ze ti nekdo lhal nebo z tebe delal vola zejmena v tomto "Bylo…
Radek 15.09.2012 17:34
Radek
e-maily fungují i z localhostu, pokud tím myslí to "offline". 700 se mi zdá taky málo, ale nechtěl…
Redsnake 15.09.2012 17:37
Redsnake
Prave proto, ze nevim, co mysli tim offline, jsem napsal to, co jsem napsal. Ja bych to stejne zkous…
Radek 15.09.2012 17:42
Radek
formulář není nijak zvlášť obsáhlý. Klasické údaje plus 2-3 položky navíc a pak ta zaškrtávací část,…
Boeing 15.09.2012 17:50
Boeing
mám tam nahozenej WP a už je tam dost věci uděláno, měnit nemohu. Jak píšu výše, na psaní webu jsem…
Boeing 15.09.2012 17:45
Boeing
Ja taky nic psat neumim a presto mne temer bez problemu funguje 5 webu. Aha, tak to je pak neco jin…
Radek 15.09.2012 17:48
Radek
no na to jsem se právě ptal, zda to bude možné udělat offline. jinak myslím, že případné mouchy by s…
Boeing 15.09.2012 17:55
Boeing
No prave ty muchy, ktery vzniknou ti nikdo neodladi spravne bez toho, aniz by to delal na tvym webu…
Radek 15.09.2012 18:02
Radek
ty vole radku, už přestaň furt mlet jedny a ty samý blbosti, který cpeš do každýho mýho dredu a kter…
Boeing 15.09.2012 18:13
Boeing
Mam pocit, ze jsem se o te hodnote zminil ted poprve, krom jednoho kdysi, kdesi v pokecu. Jestli sis…
Radek 15.09.2012 18:37
Radek
tak si najmi nekoho, kdo to fakt umi a kdo ti to bude schopen aktualizovat a pripadne postupne oprav…
Boeing 15.09.2012 18:50
Boeing
Zkušený člověk to údajně zvládne za odpoledne. Odměnu za tuto práci nabízím 700,- Kč Já to vidím ta…
Joseph 15.09.2012 17:41
Joseph
fajn. nabídku zvedám na litr, jinak plán B.
Boeing 15.09.2012 17:45
Boeing
Doplním, že tedy aktuální odměna činí 1000,- Kč. Nabídka resp. uzavření dohody je možné do 23:00 hod…
Boeing 15.09.2012 18:26
Boeing
Oukej, jedu trochu modifikovaný plán B. btw. bylo by fajn, kdyby se někdo z poradna s.r.o. vyjádřil…
Boeing 16.09.2012 00:13
Boeing
opravdu netuším, proč znovuvynalézáš kolo: pie-register
touchwood 16.09.2012 09:08
touchwood
díky Tači, ale pozdě. krom toho já bych ani nevěděl co googlit. koukal jsem na to a asi by se tam da… poslední
Boeing 16.09.2012 12:12
Boeing

myslím, že jsi se měl soustředit na joomlu. Ta má na podobné věci rozšíření.
Co se týče toho offlinu, pokud to myslíš tak, že by ten script byl nezávislý na zbylém RS, tak to imho reálné je, ale je to škoda, protože pokud by se uživatelé registrovali přímo v RS, máš je už tak zavedené v databázi uživatelů a můžeš s nimi pracovat.

Poslední možnost, pokud bys na to spěchal - můžeš vytvořit formulář ve wordu, ten rozesílat a zpracovávat ručně. Oser, ale dvoudenní deadline je dost krutá.

abych ti řekl pravdu ani nevím, jak to myslím :D na web jsem debil. čistě z bezpečnostních důvodů nechci nikoho cizího pouštět do administrace webu. Myslel jsem to tak, že někdo prostě napiše stránku, a já ji tám nahodím. akorát nevím, jak komplikované by to bylo, ale profi člověk by snad věděl. samotné stránky bych mu ukázal.

Formulář mám udělanej v excelu. Tahle možnost mě nenapadla. Je to sice jak říkáš oser a poněkud nestandardní, ale ze začátku bych to tak mohl dělat. stejně plánuju většinu registrací provádět osobně u klienta. Dík za akceptovatelný plán B!

Ve WP se moc nevyznam, ale rekl bych, ze ti nekdo lhal nebo z tebe delal vola zejmena v tomto "Bylo mi řečeno, že neexistuje moc šablon, které se dají editovat". V Joomle je vytvoreni formulare zalezitost par minut, kdyz s tim umis delat a WP bude to samy. Jen si musis najit plugin nebo rozsireni (nevim, jak se to ve WP jmenuje), kterej ti bude vyhovovat. Mozna bude placenej. Pro Joomlu je dobrej napriklad RSform, jestli je i pro WP nevim, tak hledej neco podobny. Dokonce i Google umi jednoduchy formulare.
Jejich uprava taky, pokud to podminky dovoluji, ale musis to umet.

Pokud mas prilis specificky pozadavky, bude ti to muset nekdo napsat "na miru" a tam nevim, jestli se se 700kc vejdes. Podle toho co popisujes bys spis potreboval nejakej jednoduchej eshop nebo neco podobny. Neprijde mne moc logicky a ucelny jebat do formulare vyber z 12 polozek, jejich kombinace apod. a jeste to komplikovat s DPH.

Jinak ale vubec nechapu ten tvuj stres z toho, ze se neco bude delat online. Bez zapojeni webu online asi nevyzkousis realne funkci emailu, protoze ho neodesles.

Prave proto, ze nevim, co mysli tim offline, jsem napsal to, co jsem napsal. Ja bych to stejne zkousel "online", protoze pak aspon opravdu vis, ze vse jede tak, jak ma.

Tak treba student to za 700 muze udelat, ale jinak si myslim, ze napsani nejakyho slozitejsiho formulare, kterej vlastne bude muset byt zaroven nejakym rozsirenim do WP, asi nebude prilis levny, ale treba se pletu. Nicmene ja bych si takovouto vec nenechal moc delat od kohokoli, protoze kdyz koupis placeny rozsireni, mas u toho i jakousi sanci na dalsi vyvoj a mene chyb. Kdezto pepik novak muze za pul roku prodavat rohliky a v jeho rozsireni bude milion chyb, pres ktery ti pak hacknou ten jeho milionovej web i s napadem. Navic po dalsim upgradu WP (a ze jich neni malo) mu muze slavnej plugin prestat fungovat a je v prdeli.

formulář není nijak zvlášť obsáhlý. Klasické údaje plus 2-3 položky navíc a pak ta zaškrtávací část, kde vybere co chce. v excelu jsem to měl za 15 minut.

nikdo mi nic hekovat nemusí, web je už veřejně přístupný, kde je vše vypsaný a následující týden je zahájení a krom toho se nejedná o žádný milionový nápad, ale jen o "zkoušku" :)

mám tam nahozenej WP a už je tam dost věci uděláno, měnit nemohu.

Jak píšu výše, na psaní webu jsem totál debil. zvládnu udělat odkazy, text, to je celý a na učení nemám čas.

12 položek není úplně přesný, budou 3 základní položky, každá bude rozdělena na 3 možnosti. K tomu bude další položka opět 3 variantách. Očekává se nákup jedné položky v jedné variantě (víc variant nebude možný). U všeho budou ceny, takže se to jen sečte. Tohle bych zvládnul i já v excelu, nemyslím si že by to měl být velký problém

npravda, nechápeš. prostě mi jde jen o to, aby se cizí brigádník nedostal do administrace webu a nezjistil všechna hesla apod. Takže moje představa je, že to napíše, pošle to mě, já to pošlu kámošovi a ten to tam nahodí a samozřejmě formulář poběží pak online.

Ja taky nic psat neumim a presto mne temer bez problemu funguje 5 webu.

Aha, tak to je pak neco jiny. Nicmene porad plati to, co jsem psal o neco vys o te bezpecnosti a funkcnosti.

Navic toto

npravda, nechápeš. prostě mi jde jen o to, aby se cizí brigádník nedostal do administrace webu a nezjistil všechna hesla apod. Takže moje představa je, že to napíše, pošle to mě, já to pošlu kámošovi a ten to tam nahodí a samozřejmě formulář poběží pak online.

je prave ta blbost, kdyz nechas nekoho psat rozsireni do WP, tak u nej muze jet a u tebe uz ne. Kdyz to prezenu, tak napriklad kvuli nastaveni hostingu anebo diky konfliktu s jinym pluginem, kterej ty budes mit nainstalovanej a on ne.

No prave ty muchy, ktery vzniknou ti nikdo neodladi spravne bez toho, aniz by to delal na tvym webu nebo aby mel kopii tvyho webu u sebe. Ja si myslim, ze to strasne komplikujes. O co se objis? O jaky hesla? Na web nedavej nic, co by mohl nekdo zneuzit a pust tam cloveka, co ti to naprogramuje.

Nicmene porad nechapu, ze se bojis jakyhokoli zneuziti a nebojis se toho, ze ten pepik novak, co ti udela plugin se ti pres nej muze dostat do webu, kdyz ho udela mazane a navic jak jsem psal, muzou v nem byt diry, ktery objevi nekdo jinej. Dal problemy s aktualizacema atd. Ale je to tvoje vec. Pokud je to co tvoris tak tajny a je to ten milionovej napad, tak mne prijde, ze na to jdes uplne ze spatne strany a kdyz by nekdo fakt chtel, tak ti ten tvuj WP hackne za par minut. Ty potrebujes nekoho, kdo ti to opravdu zabezpeci a kdo tomu rozumi a ne shanet pepiky za par korun. Sorry, ze ti to tak pisu, ale vidim to tak. Samozrejme to nemusim videt spravne, ale ja bych si nikdy na dulezitej web nenechal delat plugin od lojzika nebo od pepika, ale od firmy nebo cloveka, kterej se tim zivi a ma s tim nejaky zkusenosti a taky nejakou historii. A nejradsi bych stejne koupil uz neco hotovy od nekoho, kdo se tim zabyva uz nekolik let a dela to profesionalne. Na WP bude takovych firem spousta i v CR.

ty vole radku, už přestaň furt mlet jedny a ty samý blbosti, který cpeš do každýho mýho dredu a který jsem ti miliokrát vysvětloval. Co dělám, proč to dělám a na co to dělám tě opravdu nemusí zajímat. tím jak tady žvaníš furt o milionovým nápadu akorát přitahuješ neopodstatněnou a nežádoucí pozornost a mě už fakt nebaví řešit následky z toho, ačkoliv jsem si vědom, že jsem stím první přišel já, tak už zejména tobě po několikáté vysvětluji, že se nejedná o milionový a megatajný projekt. je to jen nenáročný projekt, který zajistí jisté zkušenosti nutné k dalším věcem a celý jeho popis je už veřejně přístupný.

Krom toho jsem i zde psal, že ani nevím co přesně chci resp. jak se to dělá a tudíž ani nevim, čeho se bojim :D prostě mám asi mylnej dojem, že je to jednoduchý - udělá se stránka, já pošlu celej kod kámošovi a ten to tam nahodí. o nějakejch pluginehc a dalších věcech nemám v případě www stránek šajnu, přesto jsem si myslel, že jistá bezpečnostní záplate spočívá v nedovolení přístupu do administrace webu.

Mam pocit, ze jsem se o te hodnote zminil ted poprve, krom jednoho kdysi, kdesi v pokecu. Jestli sis vsiml, tak me nezajima, co delas a proc to delas. Ja se te na to nikdy neptal, takze nechapu tvoji reakci.

Ja se ti jen snazil rict, ze pokud je to, co delas k tomu, tak na to jdes podle myho uplne blbe. Tecka.

Ted pises, ze se to "tohoto" netyka, pokud se to "tohoto" netyka, tak uz vubec nechapu ty obavy. Nejsem programator, ale podle mne kdyz ti to bude delat solidni clovek, tak ti to bez vyzkouseni na tvym webu neproda, protoze to fakt nemusi spravne fungovat. Neni to chladic, kterej bys vybral podle typu motoru a auta s tim, ze musi sedet. Mas ale svuj mozek, tak to delej jak chces. Takze moje posledni slova k tomu, pokud se nejedna o nic megatajny a milionovy, tak si najmi nekoho, kdo to fakt umi a kdo ti to bude schopen aktualizovat a pripadne postupne opravovat a hlavne ho pust na web.

přesto jsem si myslel, že jistá bezpečnostní záplate spočívá v nedovolení přístupu do administrace webu.

Ja ale mluvim o necem jinym. Bezpecnostni zapatou myslim zaplaty na ten plugin nebo neco, co ti ten nekdo napise, ale res si to sam, jak uznas za vhodny. To, ze nekomu zakazes pristup do amdinistrace, jeste neznamena, ze se ti pak pres deravej nebo naopak sikovne napsanej plugin nekdo nedostane nekam, kam nema. Obzvlast kdyz tomu vubec nerozumis. Ja netvrdim, ze se neco takovy stane, ale sance na to, ze ten plugin nebo cokoli bude minimalne casem deravej a diky upgradum WP nefunkcni, je hodne velika.

tak si najmi nekoho, kdo to fakt umi a kdo ti to bude schopen aktualizovat a pripadne postupne opravovat a hlavne ho pust na web.

o to se snažím, ikdyž to tu zabíjíš zbytečnýma spekulacema a spojováním jiných věcí na základě křišťálové koule.

navíc pravděpodobně nebudu potřebovat nějaký trvalý support apod. životnost webu je cca 2 měsíce, pak se nahodí rozšířená verze od profi firmy.

Pokud pro případného zájemce bude nepřekonatelný problém to udělat offline a já nebudu mít na výběr, tak samozřejmě musím ze svých požadavků couvnout nebo dát ruce pryč. Všechno je o dohodě, navíc pokud by to byl někdo z místních štamgastů, tak k některým důvěru mám.

Zkušený člověk to údajně zvládne za odpoledne. Odměnu za tuto práci nabízím 700,- Kč

Já to vidím takto : budeš si to muset napsat sám.

700 Kč zaplatí paní domáci, za napojení automatické pračky. Chlapík dojde, odstraní prepravní výstuhu, vybalí a napojí hahice, spustí program, odejde. Cca 1 - 1,5 hod.

díky Tači, ale pozdě. krom toho já bych ani nevěděl co googlit. koukal jsem na to a asi by se tam dalo udělat to co potřebuji, ale za dnešek to fakt nestihnu.

udělal jsem kontaktní formulář, kde klient vyplní důležitá data, to se mi odešle na email a já (či asistentka) na základě toho formuláře pošlu předvyplněnej registrační formulář.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru