Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno World of Warcraft®: The Complete Collection

Zdravím, na battle.net jsem našel tento produkt: World of Warcraft®: The Complete Collection za 64,99 euro. Na obrázku je bedna s nějaký hadem :D , pak je tam krabice s Mists of Pandaria a Warlords of Draenor . chtěl jsem se zeptat, jestli to obsahuje vše tzn.( základní hra + The Burning Crusade + Wrath of the Lich King + Cataclysm + Mists of Pandaria + Warlords of Draenor) Ještě u toho píšou že k tomu dostanu něco, s čím si vyexpím postavu na 90 level. mimochodem ten produkt jsem našel jen v klientovi co mám stažený v pc, na webové stránce jsem ho nenašel. Díky za odpovědi :)

Předmět Autor Datum
Warlords of draenor ještě nevyšel... hoď sem odkaz ať se mrknem, co ta krabice obsahuje. Každopádně…
icepower32 13.05.2014 22:30
icepower32
Právě že jsem celou tuhle kolekci našel jen na klientovi, kterého mám staženého v pc. Na internetový…
Vegum 13.05.2014 22:46
Vegum
Základní WoW dnes už obsahuje i datadisky až po Cataclysm (včetně).
Wikan 13.05.2014 22:58
Wikan
Myslel jsem si to, ale radši jsem si to ověřil... Díky za odpovědi :) poslední
Vegum 13.05.2014 22:59
Vegum

Warlords of draenor ještě nevyšel... hoď sem odkaz ať se mrknem, co ta krabice obsahuje.
Každopádně můj odhad je, že ta krabice obsahuje od vanilly do pandarie a zárověň tam je předplacenej warlords of dreaneor.
Dále s tou 90tkou, to znamená, že nově příchozí hráči ve warlords of draenor při založení nové postavy dostanou instatně level 90. (dle mého jsou v Blizzardu padlý na hlavu, ale budiž). Já hraju na free serveru Cataclysm, který ještě tak úplně nepodělalo celej smysl hry, ikdyž Burning Crusade byl ten nejlepší datadisk, dále už to šlo do kopru.

Právě že jsem celou tuhle kolekci našel jen na klientovi, kterého mám staženého v pc. Na internetových stránkách to není, tam je to všechno jen samostatně. Ale ta krabice bude asi tohle https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-war craft a k tomu je tam mists of padaria a Warlords of draenor. Ale podle mě tam musí být všechny předchozí datadisky, protože pandarii si bez těch předchozích nezahraji ne?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru