Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wow Horda>Aliance

Proč je podle vás horda lepší než Aliance? Nemyslíte si, že většina top hráčů je u hordy, většina úspěšných guild je u hordy? Podle mě Aliance dostala pěkné lokace, města, pěknou hudbu a Horda lepší animace postav, líp na nich vypadá gear a prostě jsou dominantnější dle mého názoru. Diskutujte prosím, zajímali by mě vaše názory. Já vidím Hordu jako badass týpky s těžkou minulostí, kteří bojují o přežití, zatímco Aliance si žije v pohodlí, vše mají zadarmo a navíc to jsou parchanti bez slitování. Diskutujte, flamujte :D

Předmět Autor Datum
Mně je to jedno. Schopní hráči i blbci se najdou na obou stranách.
Wikan 12.03.2013 20:20
Wikan
Precti si neco z historie (vetsina toho je strucne ingame - well read achievment), pak nebudes takto…
JR_Ewing 12.03.2013 21:33
JR_Ewing
Aliancia nema nic zadarmo, boli Orkami takmer vyhladeni.
Michal2 12.03.2013 22:51
Michal2
top hráči jsou i u hordy i u alíků. Lamy taktéž. Ale je pravda, že u Alíků těch hajzlů pubertálních… poslední
icepower32 13.03.2013 09:09
icepower32

Precti si neco z historie (vetsina toho je strucne ingame - well read achievment), pak nebudes takto zjednodusovat a hazet do jednoho pytle.

Strucne:

Titani tvorili vesmir. Tvorili svety a stvorili i Azeroth. Vytvorili na svete rasy a poskytli drakum kontrolu nad aspekty.
Dvy titany (jednim z nich je Sargeras) nebavilo budovat a tak zacali nicit, tim vznikla plamenna legie.
Jedinym zdrojem temer nekonecne magie byla na Azerothu Studna Vecnosti.
Elfove z ni cerpali snadno dostupnou magii, kterou ovsem malo chapali a svymi pokusy (Prvni prichod plamenne legie na Azeroth) temer privedli Sargerase a vysledkem byla znicena studna vecnosti a roztzeny kontinent na dve casti.
- vsimni si, porad zadni Orkove ani Horda -
Orkove na jinem svete, na Draenoru byl mirumilovny narod. Jejich samani se nechali zlakat volanim Legie. Vysledkem byli orkove promeneni v krveziznivou rasu (ziskali zelenou barvu) a Draenor roztrhany na kousky (dneska Outland).
Tyto krveziznive bestie diky prvnimu otevreni darkportalu zacali pronikat na Azeroth a vrazdit a zabijet mistni rasy.
Orkove podruhe malem podlehli svadeni Sargerase, ale Thrall se mu vzeprel a v konecnem boji jeho nochsledy porazil. Thrall vzdycky usiloval o mir s lidmi.

No, horda nezapasila dlouho o preziti. Orkove byli najezdnici a vrazi, nediv se, ze je nikdo nemel rad. Diky Jeine Proumore a Thrallovi se navazali mezi alianci a hordou diplomaticke vztahy a prinejmensim nekteri z vedeni obou frakci usilovali o smireni. Jiny tomu ovsem neprali.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru