Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Xp mode prosím radu

Dobrý den nevím jestli to tu už není, ale potřebuji rychlou radu, nevíte jak nainstalovat xp mode? Mám Windows 7 Professional 64bit. Stahoval jsem ho před dávnem, ale nenašel jsem v pc ani spouštěš a ten přímo v té složce xp mode (Windows XP Mode base) nejde píšeto že není kompatibilní ke spuštěný v systému windows a pak něco o 32 bit a 64 bit, ale já stahoval přímo od mrkvosoftu ten 64 bit, nejde to ani smazat chce to oprávnění správce ale přitom já sem správce/ administrátor pc. V instalacích taky není ani zobrazen tak to nechápu. Dnes jsem stahoval i nějaký virtual pc a update tké z off stránek a ve startu mám složku s virtual pc na účtu a je prázdná, a v programech (x86) mám dva soubory ve složce "Integration Components" že jde jen nainstalovat do vituálního pc asi a ten truhý "Precompact" mi po asi v 1 tisícině instalovacího pruhu (miniaturní zelená čárka v hodně dlouhé) mi z hdd zabralo takových 20gb nechci vědět kolik by to mělo u konce a před spuštěním mi to píše ,,would you like to prepare the virtual hardik(s) for compaction ?" jsem na pc pokročilejší, na hodně věcí jsem přišel ale tohle mě vážně dostalo, kdyby apoň šel odstarit ten předešlej xp mode nebo odinstalovat třeba by přímo ten 64 bit mohl jít ale nic nejde.

Předmět Autor Datum
oprava stahoval a nistaloval jsem před dávnem. a omlouvám se za chyby, psal jsem ve spěchu. Konfigur…
xtreem 09.10.2010 21:10
xtreem
přiznám se, tvůj vodopád jsem nerozluštil, tam kde to už začínalo vypadat, že popíšeš chybu, jsi uhn…
touchwood 09.10.2010 22:48
touchwood
nechápu co je na tom k nepochopení, systém jsem popsal, tak dále: 1) stahoval jsem xp mode asi před…
spidder 10.10.2010 15:12
spidder
Tak ta prvni fotka, je dle meho normalni VM addition. Akorat ze se ted trochu jinak jmenuje. Kazdopa…
Abox 10.10.2010 15:32
Abox
nevím mám v pc rar a ukazuje se mi to jako .rar a stahoval jsem to odsud: http://www.microsoft.com/w…
spidder 10.10.2010 15:41
spidder
No ja nevim, co tam s tim provadis. Stahnes, nainstalujes a v menu se ti zobrazi volby Virtual PC..?…
Abox 10.10.2010 15:50
Abox
jako já tu mám složku virtual pc, ale po spuštění mě to odkáže na stažení na ten samý odkaz co jsem…
pro potkana007 10.10.2010 16:00
pro potkana007
To by melo byt normalne v Pridat/odebrat programy...?
Abox 10.10.2010 16:21
Abox
tam bylo jen virtual pc, ale ten jsem od instaloval alestejně ani ty soubory nejdou smazat z té slož…
xtreem 10.10.2010 16:41
xtreem
jo a pak potom ještě upravit oprávnění/ administrátors a zašktnul jsem vše a jdeto smazat i tyy dalš…
xtreem 10.10.2010 17:01
xtreem
to bylo jinam ale už jse mi to podařilo smazat
xtreem 10.10.2010 17:02
xtreem
stáhl jsem tedy nový xp mode z microsoftu (tamto bylo také ale asi nena můj systém) a instalojese to…
xtreem 10.10.2010 17:26
xtreem
tak už vše jede jak má i tak díky za rady, bylo to tím předešlím souborem byl sice asi na win 7 ale… poslední
xtreem 10.10.2010 17:32
xtreem

nechápu co je na tom k nepochopení, systém jsem popsal, tak dále:

1) stahoval jsem xp mode asi před měsícem u jiného pc, před pár dny i nainstaloval, akorát jsem nenašel jeho spuštění (toho xp módu)ve složce C:/Program Files/ Windows XP Mode/ = je složka Tutorial, pak KEY.txt, VXPEULA.txt a samotný soubor "Windows XP Mode base" (.exe to není) ale tento soubor nejde ani spustit, ani smazat píšeto "Verze není kompatibilní se spuštěnou verzí systému windows. Ověřte systémové informace počítače, zda je potřeba verze x86 (32bitová) nebo (64bitová), a kontaktujte vydavatele softwaru.", dále ten xp mode není ani ve výchozích programech, a to jsem ho instaloval což nechápu a smazat také nejde ani složka a ani ten soubor "Windows XP Mode base" píše to "K provedení této akce je nutné oprávnění. Pokud chcete tento soubor měnit, obraťte se na SYSTEM, aby vám byla přidělena příslušná oprávnění" a pak je tam jen opakovat, nebo storno. Takže nevím jako jak se obrátit a systém a když jsem administrátor pc tak proč ho i tak nemohu smazat?

2) Stáhl jsem včera i ten Virtual PC a update, nainstaloval oboje a po restartu pc mám ve startu jen složku "Virtual PC", ta je prázná a ve složce C:/Program Files (x86)/ Windows Virtual PC/ Integration Components/ = jsou 2 soubory "IntegrationComponents.rar" (z něj se po extrahování objeví- setup.exe, autorun.inf a složka Windows. V té je soubor ,,IntegrationComponents.exe,, po jeho spuštění i po setupu se zobrazí toto: 66001cbp -obrázky jdou zasebou ) a "Precompact" (z něj se extrahování objeví- Filter.txt v něm jsou jen pomlčky "-" a nic jiného a jejich tam celkem dost má to totiž 2MB, druhý je autorun.inf, a třetí poslední precompact.exe. Po jeho spuštění se zobrazí toto: 9g002rap zbytek popsán v obrázku)

Takže bych rád poradil jak to mám zozchodit, nebo alespoň odstranit z pc a stáhnout nějaký funkční, vážně nechápu, proč neudělají klasicky instalačku, kde by se vyextrahovalo vše do složek, pak na ploše vytvořil zástupce. Ne ono to musí být takové celé naprd, to už je jednoduššsí si na druhý disk nainstalovat XP z dvd

Tak ta prvni fotka, je dle meho normalni VM addition. Akorat ze se ted trochu jinak jmenuje.
Kazdopadne ten se neinstaluje do toho hostitelskeho systemu, nybr do toho virtualniho stroje, pokud si nejaky vytvoris.

edit: ted se jeste divam a nezda se mi, ze by veliky MS neco distribuoval v RARu (IntegrationComponents.rar).

jako já tu mám složku virtual pc, ale po spuštění mě to odkáže na stažení na ten samý odkaz co jsem už uváděl a nevíš jak smazat ten xp mode base? chceto povolen systému ale upravit funkce administrátora nejde a to vůbec nechápu, nebo je nějaký program na to smazání ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru