Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AUDACITY spojení několika mp3

Prosím o radu. Audacity jakožtakož už ovládám:

- importoval jsem cca 7 písniček jsou ve formátu mp3. Mám v každém řádku jednu a přechody mezi nima mám pomocí fade out. Tzn. končí jedna, ztišuje se a v řádku pod první písničkou jsem nachystal druhou a ta začíná hrát. Tzn. jedna přechází plynule v druhou, druhá v třetí atd atd........
Naistaloval jsem knihovnu, aby šlo převádět do mp3.
Finální převod se zdařil, ale tak napůl. Když to poslouchám v audacity je to oukej, ale když je to už exportovat do mp3 (že si to pak vypálím na cd) sLilo se mi to v jednu dlouhou, 53min mp3. Co s tím? Jak exportovat, aby vznikla mptrojka sedmi písniček bez mezer (jedna písnička navazuje na druhou), ale přesto šlo mezi nima přeskakovat, když budu přehrávat např. v cd přehrávači. Originál takové mám :-( Např. mám šložku, kterou otevřu a vidím např. 10 písniček. Když vypálím, přehrává se jedna přes druhou bez mezer.
To stejné si chci vytvořit dle písniček vlastního výběru....
Díky moc za radu...

M.
Změna kategorie, původně: Ostatní
Nebude to Audacity software? (Kurt)

Předmět Autor Datum
nijako. vznikne bud jedna velka mp3 s prechodmi, alebo vypal samostatne tie pesnicky a v prehravaci,…
hoppus 01.08.2012 15:37
hoppus
přehrávač crossfade nepodporuje :-( poslední
Marťasopa 02.08.2012 15:15
Marťasopa
Originál takové mám Proč si to teda neuděláš z něj? Na tohle stačí stařičký free Audiograbber.
karel 01.08.2012 15:38
karel
v jednej mp3jke sa neda "preskakovat" na dalsiu pisnicku odkial ma prehravac vediet ze kde je dalsia…
MM.. 01.08.2012 18:50
MM..
Tak jak to děláš, tak ti z toho vznikne tak akorát nějaký megamix bez možnosti přeskakování.
Cat 01.08.2012 18:53
Cat

v jednej mp3jke sa neda "preskakovat" na dalsiu pisnicku odkial ma prehravac vediet ze kde je dalsia pisnicka? Niektore prehravace podporuju subor .cue, musel by si ho niecim vyrobit napr. rucne notepadom :)
Alebo si tu velku mp3 potom rozkuskuj nejakym proghramom ktory pracuje priamo s mp3 bez rekompresie, neviem zhlavy mozno mp3cut sa bude dat pouzit.
Keby si to z audacity vydrbal do oddelenych mp3 tak by si mohol mat na prechode skladieb prasknutie ptz mp3 ma pevnu velkost blokov a na konci skladby ak by nebol presne zarovnany na blok tak by sa tam pri kompresii do mp3 doplnilo ticho. Preto je najlepsie tu velku mp3 rozrezat niecim co pracuje priamo s mp3 bez reklompresie (ten to ureze presne na konci bloku)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru