Avatar uživatele
zjentek

Z jakýho důvodu se mi nedaří instalovat Adobe Flash Player? Vždy v polovině se objeví hláška, že se instalace nezdařila.

Win XP, doposavad vždy ok- probíhaly automatické aktualizace, ale nyní se aktualizace odmlčely, i když AFP je neaktuální (konkrétně doplněk pro Mozillu), tak se pokouším jej instalovat z webu Adobe (přesně ten, který potřebuji), jenže při každým pokusu, vždy přesně při 50 % instalace, se instalace nezdaří, což je taky hláška, která se v tý „polovině“ objeví a konec, spadne to, that´s it. Dík.

Zajímavá 0 před 2514 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
still

Zkus stáhnout tzv. offline instalační soubor, který nic nestahuje z webu, ale instaluje se bez připojení k internetu. Oni to nenabízejí na hlavní stránce, člověk musí trošku pátrat na webu Adobe než to vypátrá. Když mi napíšeš přesný typ operačního systému (XP Pro nebo Home, 32 nebo 64bit), tak ti s hledáním pomůžu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
cochee

Některá XPčka to dělají, důvod jsem věděl, ale zapomněl. Každopádně mně pomáhá neinstalovat pomocí stránky https://get.a­dobe.com/cz/flas­hplayer/, kde se stáhne malý instalátor, který si následně tahá velký balík pro instalaci (online instalátor), ale ze stránky https://helpx­.adobe.com/cz/flash-player/kb/insta­llation-problems-flash-player-windows.html – dole na stránce jsou tři odkazy „Aplikace Adobe Flash Player pro…“ pro každý ze tří hlavních typů Playeru (offline instalátory). Tyto tři instalátory se rovněž dají použít v případě, že potřebujeme nainstalovat AFP na počítač, který není připojen na internet. S tím předchozím online instalátorem by to zde nešlo, instalátor potřebuje přístup na net.

Dodatek: mám ty tři linky ze spodku stránky v záložkách prohlížeče a při nové verzi AFP si to pohodlně stáhnu, protože pod tím odkazem je vždy aktuální verze. Odkazy neotevírají žádnou další web stránku, jsou to přímo odkazy na stahovatelný soubor.

Upravil/a: cochee

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jáára

Proč to instalovat?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
cochee

jáára: stále existují stránky na té technologii založené, se kterými si ani HTML5 neporadí. A pokud je nutnost na ty stránky chodit, nu což – jiné východisko než AFP není.

před 2513 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

Quentosi, ty si prostě musíš rejpnout a udělat ze mě vola ;)

před 2514 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek