Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ZOPO ZP1000 Blue - Názory, Cena, Kvalita?

Dobrý den
Mám už celkem starý telefeon Který chci obměnit Novým Andridem a jelikož se mi zdá značka ZOPO jako Velmí Dobra poměrem cena/výkon tak jsem se rzhodl pro ni..
1) Bych se chtěl zeptat jaké máte s tímto mobilem zkušenosti , názory a celkové Zpracování...
2) Na CZC ( http://www.czc.cz/zopo-zp1000-modra/150113/produkt ) Stojí tento Mobil cca 7500,- i s PowerBank a chtěl mě zajímá jestly za to ten mobil stojí popřípadě jestly by se našlo něco lepšího..
Děkuji předem za všechny odpovědi a názory..

Předmět Autor Datum
Čína jako Čína. Podelat se ti muze cokoli i na S5... Takze na tohle se neda poradne odpovedet. Dnes…
Jehla23 16.05.2014 06:52
Jehla23
Rika se, ze kvalita se prosadi sama, tak proc ma Nokia (WP) ani ne 4% na trhu? Respektive ty 4% jsou…
RedMaX 16.05.2014 21:27
RedMaX
4% jen proto, ze to nema x jader a ma to udajne mene aplikaci :D u tech pouzitelnych je pocet vyrovn… poslední
Jehla23 20.05.2014 10:43
Jehla23
Značky z Číny prorážejí k nám. A je to dobře. Ať už se jedná o Zopo, Oppo, Xiaomi nebo Oneplus tak j…
Newone 16.05.2014 17:10
Newone
Být tebou tak si telefon koupím rovnou z Číny, stojí o 2000 tisíce levněji - http://www.to2c.com/zop…
Samsrung 16.05.2014 17:13
Samsrung
Co jsem tak cetl, tak Cinani velmi hrdi na Huawei (povazuji je za premiovou znacku, no ja bych o tom…
RedMaX 16.05.2014 21:24
RedMaX
Asi bych zkusil počkat na první recenze mobilního telefonu OnePlus One, vypadá vskutku nadějně. Zají…
Kohyx 20.05.2014 00:25
Kohyx

Čína jako Čína. Podelat se ti muze cokoli i na S5... Takze na tohle se neda poradne odpovedet. Dnes uz si nekupujeme telefon na 4 roky takze si myslim, ze to nebude spatna volba, zkus a uvidis. Jedine co by mohl byt problem je cestina v Androidu, u techto telefonu nebyva uplna..nejsem si jisty jestli ma Zopo zastoupeni v CR v tom pripade by pak nemel byt problem. Ale jestli ti jde o kvalitu telefonu, tak doporucuji spise Nokii...i pres WP, ktere jsou kritizovany se jedna stale o kvalitu.

Rika se, ze kvalita se prosadi sama, tak proc ma Nokia (WP) ani ne 4% na trhu? Respektive ty 4% jsou vsechny Windows Phone telefony, takze sama Nokia bude mit podstatne mene.
Tim ale netvrdim, ze je Nokia spatna, ale asi bych se hadal, ze je to ZOPO horsi. Sice sam osobni zkusenost nemam, ale me Jiayu si absolutne nemuzu vynachvalit, takze verim, ze ZOPO muze byt stejne dobre.

4% jen proto, ze to nema x jader a ma to udajne mene aplikaci :D u tech pouzitelnych je pocet vyrovnany, s Nokii jsem vahal, ale jsem spise prekvapeny. Jinak uz kdyz jsem v ruce drzel S5, tak nepusobi zrovna kvalitne a bytelne. Mam Lumii 520 a ta pusobi bytelneji a kvalitneji..jak je na tom vetsina cinskych telefonu netusim, je jich mnoho..jen rikam osobni zkusenost.
Uprimne ja jsem se toho nakupu z ciny obaval, asi jen hlavne v pripade reklamace, protoze to je pote dost na dlouho. Jinak za zkousku to urcite stoji a jeste posilaji k tomu darky, nevim, ale co je na tom pravdy :) Ale priznejte si, ze na kvalitu se stejne dnes uz moc nekouka.

Značky z Číny prorážejí k nám. A je to dobře. Ať už se jedná o Zopo, Oppo, Xiaomi nebo Oneplus tak jsou to slušně vybavené mobily, které mají konkurenty "normálních značek" o x tisíc výš. Prostě bych se toho nebál.
To, že to nemá zastoupení v ČR asi nevadí, nevidím v tom problém.

Co jsem tak cetl, tak Cinani velmi hrdi na Huawei (povazuji je za premiovou znacku, no ja bych o tom polemizoval), sami rikaji, ze ZOPO je jen o stupinek niz. Teda se ty founy berou jako velmi kvalitni. Osobne bych se toho nebal a uz vubec ne, pokud si netroufas to koupit primo v Cine, ale budes to kupovat v CZC, mas dva roky zaruku, kdyby neco.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru