Avatar uživatele
Ušel ventil

Za 17 dnů začnou volby prezidenta, máte svého kandidáta a půjdete volit?

A jak to zase vyhraje Miloš,tak to bude zase na Hradě aspoň veselo,nebo néé ?

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Drap, bolak, briketka10, jirka F, Kepler před 2312 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Souhlas s Gestasem, Drahoš je mým kandidátem od samého začátku. Volit půjdu.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Ano, ano. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jirka F

Ano svého kandidáta mám.A půjdu volit.

Upravil/a: jirka F

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Gestas

Půjdu volit pana Drahoše, líbí se mi na něm to, co mu jiní vyčítají, tedy že je želé bez názoru, protože právě takový president má největší šanci sjednotit společnost. Dle mého má být president morální autorita, moudrý postarší pán, který se nezaplétá do žabomyších válek domácí politiky a v zahraničí nedělá ostudu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lamalam

Mám, půjdu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Kdyby měl Drahoš s Fišerem dítě, tak to by byl podle mě ideální kandidát na prezidenta, takhle si rozumný člověk bude muset vybrat.

Pokud jde o Zemana, tak člověk kterej žil posledních 15 let s jedninou myšlenkou, pomstít se za podraz při volbě 2003, to se ani nedivím že to s tím jeho kralováním dopadlo tak jak to dopadlo. A mám pocit že ta ukřivděnost a zapšklost ho zmrzačila i zdravotně. A kdo ho bude volit i po tom co tu předved, to víme – ono tvrdé jádro, stačí se podívat na strukturu voličů které ho tvoří – bývalí komunisti, lidi s max. dosaženým vzděláním v intervalu základní až zvláštní škola, a 90% skalních čtenářů Novinky.cz, tím myslím nikdo jinej z kandidátů nedisponuje a vypovídá to samo o sobě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Samozřejmě. Kandidáta mám a volit půjdu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Poté, co se Jiří Drahoš uchýlil k plagiátorství, svedl to na svůj
tým a strčil hlavu do písku (nechal za sebe omluvit někoho jiného),
svého kandidáta nemám.

Volit půjdu. Jsem i členkou okrskové komise.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jepik

Ano kandidáta mám a volit 100% půjdu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Klaproth

Kandidáta mám, volit půjdu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
luckykubrt

Kandidáta mám, ale volit nepůjdu, protože to není přes internet.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mc Merkurion

… kandidáta mám, ale z objektivních důvodů mu hlas dát nemohu … a ti ostatní je jen výsměch … takže nepůjdu, a budu čekat na další volbu, zda se nenajde vhodnější kandidát …

… klidně mne ukamenujte, volil bych Zemana, ale myslím si, že je už dost starý (ne věkem, to v jeho věku jsou jiní jurové, je to vidět na fotkách, jak sešel a pohubl) a prezident by podle mne měl mít přeci jen mladší věk … ale jestli bude Drahoš vystrkovat růžky, tak se možná překonám …

Upravil/a: Mc Merkurion

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Dostal jsem různé nabídky kandidátů do schránky, pan Drahoš mimo jiné slibuje stmelit národ, pokud bude zvolen, už se těším jak to provede.
Na př. jeden den bude chválit huliče a druhý den jejich odpůrce
rovněž tak příznivce Uljanovců a jejich odpůrců
dále svaté a nesvaté
kobliháře a jejich odpůrce
růžovky a proti růžovky
modré ptactvo a jejich likvidátory
a.t.d., až to pan Drahoš zvládne, tak bude národ stmelen lépe než Loctitem 638

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Emefej

Ano. Ano.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aliendrone

V okamžiku, kdy bych měl byť jen pouhé nutkání se zúčastnit nic neřešící tragifrašky jménem „demokratické volby“, smrtelně vážně prosím všechny – OKAMŽITĚ MĚ ODSTŘELTE!!

Velice mi tím prospějete a nepochybně to budu považovat za milosrdný čin!

Na vysvětlení – současný volbební systém je jako když dostanete pěstí. Můžete si ovšem vybrat, zda-li zleva či zprava. Perspektiva něčeho takového mne neláká, takže dokud se NEZMĚNÍ (a on se normálními nedrastickými metodami nezmění) volební systém, NEMÁ cenu ztrácet čas podobnými pitomostmi.

NE/NE!!!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jan Kunčar

Mám svého kandidáta a volit půjdu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Brozma

Bohužel kandidáty neznám, ale i tak k volbám půjdu. Když tak mi někdo prosím pošlete do soukromých zpráv link se jmény kandidátů a jejich vlastnostmi, ať se rozhodnu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kepler

Kryšpíne, patříš zde k nejproslulejším kydačům hnoje na vše a na každého, aniž bys někdy uvedl něco rozumného. Připadáš mi jako puberťák a nevyzrálá osobnost a počítám, že k volbám nikdy nechodíš. Jen připomínám, že Zeman společnost rozdělil a to by jako prezident neměl. Se*e se do věcí, na které nemá mandát.

před 2312 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
luckykubrt

Já myslím, že ten, kdo nás rozděluje není Zeman, ale názor na migranty. Takže by jsme byli pořád rozdělení mi kdyby tam byl prezident – vítač. Jen by to s námi dopadlo podstatně hůř ! A samozřejmě, že ti, kteří neuznávají Zemana jsou na tom hůře a reptají na něj, protože se neděje podle jejich vůle. Muslimové se teď sjednocují proti svému nepříteli – jimž jsme my, tzv. obyčejní lidé. Sluníčkáři (bohatí lidé, kteří čerpají z EU) by nás chtěli zlikvidovat, protože nesouhlasíme s tím, co se děje v EU. Ale já se nebudu zastávat vrahů. Alllah Jehova akbar… pravda zvítězí, ale ne Havlova – ta Boží ! 😉

před 2312 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

aliendrone: to se ti to kecá, když jsi anonymní 🙂 Díky takovým nevoličům se v minulosti drželi komáři vesměs s 12 – 15% (při volební účasti okolo 35%). Naposledy účast stoupla na 60% a ejhle: sotva prolezli do parlamentu! Jen tak dál.

před 2312 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
aliendrone

Vepište odpověď…JJ, bod pro tebe. :) Ale fakt je, že dnes už mne neděsí smrt jako taková (na rozdíl od mladších dob), ale jenom to zblbnutí. Jsem smířený, jestli mi rozumíš.

Kdysi jsem se důkladně zabýval volebním systémem a jeho důsledky. V kostce – je jedno, KOHO budeš volit, dokonce je jedno zda-li vůbec půjdeš volit. V celkovém výsledku se NIC nezmění (k lepšímu). Důkaz si uvedl sám – nebo máš snad pocit, že se situace propadem komančů zlepšila? Myslíš, že když komáři nebudou ve sněmovně vůbec, nastane konečně v Česku ráj? Komunisti s tím nemají co dělat. Navíc dnešní komunisti s těmi minulými mají pramálo společného, leda název. Jsou plně zapojeni do systému (i když se tváří, že jsou proti), participují na něm stejně jako každá jiná strana.

Víš co je na „demokracii“ nejlepší? Že nepotřebuješ přesvědčovat NAPROSTOU VĚTŠINU lidí o tom, že je nejspravedlivější a nejlepší – už jen proto, že každý má stejné právo volit jako kdokoliv jiný.

Volby – to je jako hod 2 kostkami na součet. Okrajové ekonomicko-politické proudy dáme na kraj, středové do středu součtových hodnot. Číslo 1 přidělíme levicovým extrémistům (skalním komunistům/sta­linistům), 12 pravicovým extrémistům (náckům) a čísla 6,7,8 „standardním“ stranám (socani, modroptáci, pánbíčkáři, andrejovci atd.) A teď házej kostkami, resp. uskutečni volby do sněmovny.

Co volič – to jeden vrh kostkami. Proveď několik milionů vrhů (zapoj několik milionů voličů) a kdo je vítěz?? Jé, to je „překvapení“ – vyhrálo číslo 7!! Bezkonkurenčně nejvíc výsledků vrhů/voleb!! Jenže oba víme, že to žádné překvapení není, je to jen pravděpodobnostní zákonitost. Stejná, jako že bank v ruletě vyhraje. Je jedno jestli vyhrajou socani, modroptáci nebo Andrejko – POŘÁD to bude STEJNÝ systém s jen o trochu horšími vlastnostmi než minule (domnívám se že v systému se projevuje cosi jako entropie, která MUSÍ narůstat – podobně jako v termodynamice – a to způsobuje postupnou NEUSTÁLOU degradaci systému)

Eh, začal jsem se zaplétat do podrobností – a toho by bylo na HODNĚ textu k podání jednoznačného důkazu o nesmyslnosti voleb, prostě mi věř. ;) :)

Ale jednu věc si neodpustím – každý chápe, že k řízení motorového vozidla je třeba udělat zkoušku > řidičák. Je to samozřejmě v pořádku. Ale… je v pořádku, když se stejným dílem všichni podílí formou jednoho volebního hlasu všichni občané na řízení státu?
Opravdu si myslíš Keplere, že chovanec bohnického ústavu s IQ 80 je stejně dobrý, je stejně kvalifikován jako třeba ty nebo já? :D :D :D

Většina lidí je prostě HLOUPÁ (já budu volit támhletoho, protože nosí hezké kravaty apod. perly „svědomitého kvalifikovaného podílení se na řízení a osudu společnosti“) a JÁ i TY musíme nést důsledky JEJICH počínání. Tak je to nastaveno a můžeš volit JAK CHCEŠ (anebo nevolit), tak to zkrátka i ZŮSTANE!!

Ostatně pokud jsem tě nepřesvědčil já, stačí se podívat kolem sebe – jak jsme dopadli. ;) :D :D

před 2311 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Jo a ještě: proč budu volit Drahoše? Protože pro mně splňuje hlavní kritéria: prezident má být apolitický, protože nejde o politickou funkci, ale reprezentativní. A jako reprezentant myslím splňuje vše. Mezinárodní ostudu jako Zeman, koneckonců i Klaus, nám rozhodně dělat nebude.

před 2312 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
aliendrone

Teda – můj názor na volby znáš, je to blbost. Ale ze zvědavosti jsem koukl na toho Drahoše i toho druhého – Horáčka. Zemana znám. ;)

Nepřekvapuje mne tvůj výběr. Z Horáčka se mi chce hned z první bleet. (Další podělanej umělec, textař, filolog- zkrátka žvanil, co se zvracením bezcenných kydů živí, ten Drahoš je alespoň chemik.)

před 2311 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
luckykubrt

Já bych osobně volil Zemana. Není pravděpodobné, že by otočil a vítal tady migranty. Ty ostatní moc neznám, Horáček by je tu vítal. Zvláštní je, že katolíci spolupracují s islámisty (podobně píše Jiří X. Doležal v Reflexu, že Zeman, Okamura a Babiš je fekální špína a volá: „Hospodine, ochraňuj nás“). No a já to vidím naopak. Ať nás Bůh Jehova ochraňuje před zločinci, kteří pomýšlejí na post prezidenta. ☹

před 2312 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… jen tak pro zajímavost,kdyby to někoho zajímalo, oficielní výsledky průzkumu sociologického ústavu: https://cvvm.soc­.cas.cz/media/com_for­m2content/docu­ments/c2/a4478/­f9/pv171222.pdf >>> ale to je řeč čísel, teorie, praxe bejvá jiná …

před 2313 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… voni jsou tam teda kandidáti jeden za vosumnáct a druhej bez dvou za dvacet, ale Drahoš mezi nima, to je teda kus >>> copak vám jeden chemik nestačil? přečetli jste si o něm vůbec něco a sledovali jak se chová? a jestli tady nadáváte na muslimy, tak s Drahošem už kupujte svým ženským burky !!!

před 2313 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Lamalam

Nic jsem o něm nečetla, znám ho osobně. Dělal mi oponenta diplomky a docela mě dusil.

před 2313 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… a tak proti známým nic nemám, na ty koukáme jinak, o nich nemusíme hledat špínu na netu …

před 2313 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek