Avatar uživatele
leonessa

Za chvíli budou Vánoce a začíná nákupní horečka..

Znáte takové ty typy lidí „co už mají všechno“ ? A jaký dárek byste koupili takovému člověku, ještě když je to takový přírodní typ( zaavuje se šlením kytek a čtením knížek)? Bohužel nevím, co čte a kytek má po celém bytě tolik, že mu nestačí skoro ani byt 3+1. Dokázali byste mi poradit?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4944 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

Halo to jsem asi jááááááááááááááá, vy mi chcete koupit dárek ?Knížek není nikdy dost a taková krádná kniha o zahradě, Pěstování v nádobách, nebo příručka jak pečovat o kytičky jak zahradní tak pokojové-to by mi udělalo radost. Květiny miluji ve všech podobách , nikdy nemám dost okrasných obalů na květináče ,protože kvetiny stále přibývají a chtějí mít pěkný kabátek , hnojiva na pokojovky, zahradní hnojiva , vše co je spjato s květinami. Pěkný šikovný rýč fajn do ruky , prima nůžky na květiny ,keře a stromy, kompostovač…No ještě nevíte co mi koupit?

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Terryle

Knížka o kytkách je fajn nápad, ale chtělo by to vědět, jak moc o nich ten člověk ví – pokud je to odborník, urazí ho nějaká začátečnická knížka a pokud je začátečník a koupíte mu nějakou těžší, moc z ní mít nebude.
Pokud ale člověk rád čte, tak mi jako docela univerzální tip přijdou různé knížky citátů, tam si něco najde snad každý… a neočte se vám to jako román, který často stačí přečíst jednou a dost…
Anebo něco ke kytičkám. Hezký květináč je fajn nápad, nebo třeba konvičku… :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
FilosofovaEm

Myslím, že se jedná o mladého muže, tak co třeba zájezd do Holandska pro semínka? 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
monkey

hezky jsem se zasmál u odpovědi od FilosofovaEm.­.......výborné a vtipné smekám…
co se týče vánoc tak my si dárky vlastnoručně vyrábíme,má to pak jinou hodnotu je to více osobní.takže piju kávu z hrníčku který se hrníčku moc nepodobá ale mám ho nejraději.já zase koupil obyčejný strojek do hodin a osadil jej do mnou vyrobeného ciferníku kde máme pod sklíčkem hodin fotky.fantazii se meze nekladou a člověk je nápaditý tvor

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
skorcovaz

Co tak knížku o kytkách..? :D
Nebo jsem taky někde na internetu viděla kytku, kterou když zaléváte, vykvete z ní pro dotyčného přáníčko.. Nevím, jak to přesně funguje, nebo jak to tam nacpou, ale je to zajiímavé..
Nebo nějakou fontánku, nebo zajimavý květináč.. :D

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek