Avatar uživatele
tony2412

Za jak dlouho dorazí balíček z Číny?

Jde mi o to, že mám číslo zásilky a sledoval jsem jí přes MTY TRACKING, 7.4. se objednávka zpracovala atd. a 18.4. dorazila zásilka do země určení, poslední informace pochází z 21.4., že balíček je připraven k dodání, a dnes je 27.4. a pořád nic nedošlo… co se s ní může ještě dít? Nevím ani, jakou formou byla poslána, zda doporučeně nebo jak, je to malinkej balíček asi o trochu větší než krabička cigaret… Když to číslo zásilky dám do vyhledávání, sledování zásilek do Český pošty, tak nic neevidujou.//Jak já můžu vědět kam dorazila,před­pokládám že na mojí poštu,jestli někde leží tak by mě snad měli upozornit,copak já mám někde lítat a pídit se co s ní je?To jako kdyby byla u celníků,tak já si to mám zjišťovat?To už je snad lepší si pro to do Číny dojet!Už jednou mi toto zboží dorazilo a přinesla mi ho normálně pošťačka,to sem neměl žádnou sledovačku ani snad číslo na tom nebylo…ale je mi divný že když to dorazilo údajně 21.4. a pořád nic!Nevím jak to funguje ze zásilkama ze zahraničí!

Zajímavá 0 před 2934 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
led

Pokiaľ viete kedy a kam bola zásielka doručená, opýtajte sa tam. Je totiž možné, že zásielka na vás čaká v colnom sklade.
Dodatok:
Pokiaľ 21.4 bola zásielka už v zemi určenia bola pripravená k dodaniu, na tento posledný kontakt pošlite váš dotaz.
Vychádzam z mojich skúseností zo zásielkami zo zahraničia.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
cochee

Na základní otázku odpovídám takto: běžně 7 dní až dva měsíce. Záleží zejména na tom, jakou poštovní službu odesílatel použije, ale i na spoustě dalších okolností.

Na detail otázky, který ovšem se základem otázky vůbec nesouvisí (sám píšeš, že 18. 4. balík dorazil do země určení a dál se „ztratil,“ to ovšem vůbec nesouvisí s tím, za jak dlouho dorazí balík z Číny, protože naprosto stejně může dopadnout balík z Polska, Vatikánu nebo Argentiny) bych odpověděl ve stejném duchu jako kolegyně led.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek