Avatar uživatele
quentos

Za jakou dobu se „proleží“ dnešní matrace?

Válendy jsou asi jiný případ – spal jsem na jedné prakticky 20 let a nic jí dodnes není. Jenže ani ty asi již dnes nejsou to, co bývaly.
Samozřejmě to záleží na kvalitě konkrétní matrace a na tom, jestli se na ní noc co noc neprovádějí extrémní divočiny, ale jde mi nějakou hrubou představu, jakýsi průměr… tušíte někdo?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? iceT, Kerberus, tom004, anonym před 4711 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tom004

Dobré ráno.Obávám se,že seriozní informaci od žádného výrobce nelze sehnat.Každý dodrží platnou dobu záruky,a potom doporučí,za jak dlouho bychom měli matrace vyměnít.Stačí tuto dobu vynásobit 2×,a prý je to optimální životnost.A při dnešním velkém sortimentu a rozmanitosti použitých materiálů,je to asi stejně,jen orientační doba.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Guentosi , ja mam vsude pod prosteradlama takove ochranne luzkoviny. Prodavaji se bezne. Ne tedy kvuli skotaceni , ale nejde v madracich jen o prolezeni , ale pocit cistoty. ( roztoce ) a ruzne breberky. I kdyz vysavam madrace , tak stejne tam urcite nejake potvory zustanou. Vymenuji po 10 letech , i kdyz madrace vypada jako nova. Ale vymenuji i nabytek , tak to bude mozna tim. 🙂 Ale madrace staci. 🙂 -iv-

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek