Avatar uživatele
zjentek

Co se stávajícími oděvy, když se prudce změní móda?

Venku mezi lidmi jsem si dneska všimnul, že se poněkud zúžili nohavice.
Tak to máme- 5× oblek, 7× volnočasové + jeans a 7× ostatní galaty s volnými nohavicemi. Když si pořídím stejný sortiment s úzkými nohavicemi, do skříně to už nenarvu. Takže, co s těmi plandavými, co se už nosit nehodí?
(Otázka vychází z předpokladu, že takhle klasicky široký nohavice by dnes na sebe nenatáhli už ani potřební.)
Nechce se mi uvěřit, že všichni to už vyhodili!

Zajímavá 0 před 2711 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dubraro

Existují kontejnery, do nichž lze nepotřebné oděvy pro charitativní účely odložit.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Módu neřeším, nosím věci tak dlouho dokud se neroztrhají a pak kupuju nové.Nemáme tolik peněz nazbyt, abychom mohli vyhazovat věci, které nejsou v módě.Jelikož bydlíme na vesnici, tak kolem baráku se tyto věci ještě hodí, zrovna tak když se jde sousedům něco pomáhat.
Když je na oblečení díra a nejde to opravit, tak se to roztrhá na hadry do garáže.
A jak píšeš oblek.Do nedávna jsem nosil ještě ten, v kterém jsem se ženil, po padesátce jsem přibral a je mi malý, takže 10 let mám zase jeden a ten mi stačí na všelijaké slavnosti.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ten který je

Vše uschovej do almary a za pár let bude oblečení znovu in – třeba jako retro.;-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hlada

Neoblékám se podle módy, ale podle počasí. Za kalhoty, které se nehodí nosit považuji takové, které nejdou zapnout v pase. S šířkou nohavic problém nemám. Nejsem auto, abych měl předepsanou šířku obutí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Osobně mám svůj vastní styl a věci nevyhazuji každý rok podle toho, co zrovna módní firmy vydumají jako nejnovější módu.

Ovšem pokud se potřebujete zásobit novinkami a udělat jim v šatníku místo, pak máte dvě možnosti.
Přebytky můžete vyhodit, ale podle mne to není nelepší řešení, zvlášť když se jedná o kusy, kterým skoro nic není, jen vyšly z módy.
Druhá možnost je skutečně to nabídnout nějakým charitám. Věřte tomu, že „potřebným“ je vesměs fuk, jak moc je to zrovna in, hlavně když mají, co na sebe. Pokud to odnesete do Naděje nebo do Armády spásy, pak vězte, že ti mají šatníky hlavně pro lidi bez domova a v extrémní nouzi, a ti jsou rádi, že nemrznou. Jestli mají nohavice široké, úzké nebo jiné je až poslední, co by je zajímalo.
Stačí zalovit na internetu a vybrat si organizaci.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bububabu

Zrovna nedávno jsem řešila stejný problém :) Ve skříni už nemám žádné plandáky, bylo mi jich líto vyhodit protože všechny jsou v perfektním stavu a tak vše šlo na charitu a v pohodě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
KateBeckett

Skoro všude po městě najdeš nějaké ty kontejnery na oblečení na charitu. Hoď to tam. Nebo někomu, kdo je milovníkem širokých nohavic.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Martina S.

Taky jsem takhle vyhodila asi dvacatery široké džíny. Snad je nosí nějaké bezdomovkyně. Byly všechny značkové (Diesel, Replay, Pepe jeans).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek