Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zachycení TV do PC

Může mi někdo poradit se zachytáváním tv programu? Používám ATV2000 (antenu přímo do PC) a pokud chci nastavit kompresi obrazu, vždycky se mi objeví hláška "Cannot connect video compressor" (na jakýkoliv kodek). Takže jde stahovat pouze nekomprimovaný obraz, kde je 1 minuta 6 mega. Dál bych chtěl upravené video upravovat v Pinnacle Studio na formát DVD. S úpravou z kamery si poradím, ale zachytávání přímo TV programu jaksi nezvládám, nemám zkušenosti. Nastavený mám PAL B, ale nejde mi v něm zachytávat zvuk. Poradí někdo? Díky moc.

Předmět Autor Datum
pokud zijes v lokalite pokyte digitalnim signalem televizniho vysilani DVB-T (zjistit to muzes na ww… poslední
Thomas 26.08.2007 10:37
Thomas

pokud zijes v lokalite pokyte digitalnim signalem televizniho vysilani DVB-T (zjistit to muzes na www.digizone.cz), tak si radeji porid levnejsi DVB-T kartu do pocitace. Ta pri nahravani nepotrebuje vubec nic transkodovat a tak je mimoradne nenarocnym a spolehlivym zarizenim (existuji i v podobe takovych jako by USB klicenek, pokud mas notebook).

To co karta natoci rovnou ulozi v tom formatu v jakem to z DVB-T prichazi, tj do MPEG-2. V tom to tedy muzes rovnou ulozit na DVD, a jsou s tim minimalni problemy. Rozhodne bych analogovou kartu vyhodil a zapomel na to ze kdy existovalo neco jako PAL B

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru