Avatar uživatele
anonym

Zamilovali jste se někdy na první pohled?

Ať už je to osoba, věc nebo cokoliv jiného?

Mně se to stalo nedávno. Byl jse nakupovat, protože jídlo si již musím platit sám, a tak jsem se stavil v obchodě, který byl po cestě z práce. Prošel jsem středem a nakoupil pár potravin a pak jsem potřeboval ještě koupit bezlepkovou šunku. Jdu do sekce s uzeninami a tam jako obvykle nikdo nebyl. Po chvíli čekání se rozhrnul závěs a přišla mladá a přírodou obdařená bohyně. Její tělo zdobilo vyzývavé tričko s provokativním nápisem v angličtině: You can watch but you cant touch! V překladu to je: Můžeš se dívat, ale nesmíš šahat!
Měla obtažené elesťaky ke kolenům a její pozadí bylo více, než bravurně vyrýsované. Při vyslovení požadavku: 15 deka bezlepkové šunky jsem se skoro zakoktal a jen co ji začala krájet a natočila se na mě tím svým pozadím, tak se mi orosilo čelo. Přemýšlel jsem, zdali si náhodou nenechám ještě nakrájet cihlu, protože to při pohledu na ten dar přírody se nemůžu dočkat, až půjdu opět nakupovat. Asi jsem se zamiloval na první pohled a snad se mi ještě poštěstí pohledět i příště a třeba tam bude slečna na trvalý úvazek a ne jen na brigádu. Možná ji časem i zkusím oslovit a začít konverzaci a třeba od ní dostanu i číslo. Držte mi palce.

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2850 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
dudu

Ano a to cca před šedesáti léty v ozdravovně Předklášteří u Tišnova. Tam jsem od jisté Jitky Feldmanové ze Žďáru nad Sázavou dostal i první pusu.

Pardon, možná byla z Havlíčkova Brodu. Ach ta paměť.

Upravil/a: dudu

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Ano, do slunečnic.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Samozřejmě. Pokud vezmeme i věci a zážitky, tak toho bude hodně. Jen tak namátkou, paní učitelka v první třídě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Rommart

Palce ti samozřejmě držím a přeji aby jsi dopadl stejně jako já, já se před vojnou kdysi poprvé zakoukal do očí jedné takové co popisuješ ty a příští týden slavíme 30 let společného manželství, a za sebe můžu směle říci, šťastného manželství, manželka zastává stejný názor. A milujeme se pořád jako kdysi. Nezáleží na tom jak člověk je vysoustružený ale jaký je.

Upravil/a: Rommart

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
quentos

Ano.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pucipuci

Palce držím. A co se týče odpovědi na otázku, tak stalo a milionkrát, u osob to bylo v pubertě skoro na denním pořádku, samozřejmě platonicky. Do věcí také, některé jsem si pořídil hned, některé až časem o to více pak těšily a některé bohužel nejsou reálné. Jinak s tou slečnou moc nečekej a konej, zeptej se třeba, jestli by NĚKDY po práci nezašla na zmrzlinu. Tím slovem někdy, se nebude cítit, že ji do něčeho tlačíš.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek