Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zamrznutí PSP

Ahoj lidi :) Vím že PSP 3000 už je dnes trochu zastaralé... ale je to pro mě pořád nejlepší konzole :3 Bohužel se mi nedávno začal projevovat pro mě nepochopitelný úkaz. Když hraju Fifi 10 a zmáčku nějakou lištu ( jako třeba managment týmu, sestavy atd...) obraz mi zamrzne.. chvíli se nic neděje a patom se PSP vypne :S .. neví někdo co s tím ? :)díky ;)

Předmět Autor Datum
Nehrát tu hru.. Nemáš tam nějaký bordel/hra je originál/stažená?
Halusák 24.01.2014 22:14
Halusák
Je to originálka ;) hraju už přes rok a nevím co se tak naráz stalo :)
Jan Urner 25.01.2014 17:15
Jan Urner
Koukl jsem narychlo na google a je to celkem normální jev, jak se zdá. Dělá to pouze s UMD, takže do…
Rainy 26.01.2014 00:01
Rainy
Já bych PSP flashnul a hrál z karty. Dal bych tam PERMANENT PRO-C, ale ověř si svoji základní desku,… poslední
albru123 26.01.2014 00:54
albru123

Koukl jsem narychlo na google a je to celkem normální jev, jak se zdá. Dělá to pouze s UMD, takže doporučuju flashnout. Dočasný flash psp trvá i s podrobným pročtením návodu cca 5 minut. Pak tam můžeš házet hry zadarmo, ale protože to se tady na poradně nesmí radit, takže to udělej takhle - za každou hru, co si stáhneš, pošli stokorunu vydavatelské společnosti. Zatím ^^

Já bych PSP flashnul a hrál z karty. Dal bych tam PERMANENT PRO-C, ale ověř si svoji základní desku, jestli ten permanent podporuje. Info najdeš na PSP.novinky.org. Kdybys něco nevěděl tak se tady raději zeptej. Špatný flash může skončit špatně, ale když pojedeš podle návodu tak se nic nestane.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru