Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zapisovani do umisteni v siti programem JPEG Resampler

Zdravim,
potreboval bych poradit. Mam v pruzkumnikovi FTP umisteni v siti a potreboval bych pomoci programu JPEG prevadet obrazek a rovnou je zapisovat do tohoto umisteni. Naklikat sice vsechno jde, program bezi a prevadi, kdyz se ale podivam, tak soubory nezapise. Da se s tim neco udelat?

Diky a hezky den

Předmět Autor Datum
Zkusil jsi přiřadit tomu síťovému adresáři přiřadit písmenko jednotky?
host 13.02.2014 20:06
host
Tak jsem pouzil program NetDrive, abych dokazal FTP priradit jednotku, protoze jinak mi to neslo a J…
nutzen 13.02.2014 20:43
nutzen
Programy nevedia ftp protokol. Nechapem jak myslis "ftp umisteni v siti" ale predpokladam ze to bude…
MM.. 13.02.2014 20:45
MM..
Nuoo pridal jsem FTP do pruzkumnika a ukazuje se mi to v kategorii "Umisteni v siti". Tak jsem to sp…
nutzen 13.02.2014 20:53
nutzen
Abych byl presny tak je to web server na hostingu od endory.
nutzen 13.02.2014 20:58
nutzen
Ked to je cudzi server tak sa tam inac jak cez FTP nedostanes. Samba je klasicke MS zdielanie, a ten…
MM.. 13.02.2014 21:17
MM..
Mam to kvuli obrazkum, ktere na jednom webovem portalu pravidelne a casto sdilim a musim pouzit URL… poslední
nutzen 13.02.2014 21:24
nutzen

Tak jsem pouzil program NetDrive, abych dokazal FTP priradit jednotku, protoze jinak mi to neslo a JPEGResampler se nyni chvili snazi ukladat a pak napise "Ukladani se nezdarilo". Kazdopadne krok vpred.. Myslis, ze se s tim da jeste nejak pohnout? Diky.

Nuoo pridal jsem FTP do pruzkumnika a ukazuje se mi to v kategorii "Umisteni v siti". Tak jsem to spojil a dal tomu tento nazev. Je to hosting od endory... Orientuji se jenom v zakladech, takze proto to nemam "namapovane pres sambu". Jeste jsem to nesysel, muzu zkusit mrknout na net, ale to neni nejaka jednoducha zalezitost, tak me prosim nejak nakopnete.

Ked to je cudzi server tak sa tam inac jak cez FTP nedostanes. Samba je klasicke MS zdielanie, a ten hosting to urcite nepodporuje :)

Neviem jak urobit nejaku automaticku "ruru" na FTP server, ja by som to skor riesil skriptom (v slucke vytvorit subor a druhy prikaz by bol ftp prikaz aby to odoslal na server.)
Ale skor ide o to ze preco to davas na hosting. To je nejaka web stranka? Ak nie, tak si to nechavaj na lokali, a pripajaj sa rovno na lokal. Si nainstaluj nejaky server napr. VNC alebo co a pripajaj sa na svoj PC zvonku, ked si budes chciet prezret obrazky alebo co. Nechapem naco ti to je takto automaticky. Alebo ak to je len jednorazovo tak uloz si to vsetko na lokal, a potom to drbni na ftp rucne.

Mam to kvuli obrazkum, ktere na jednom webovem portalu pravidelne a casto sdilim a musim pouzit URL odkaz na obrazky. Sdilim je casto a jeste s nima potrebuji delat mnohe upravy prave v JPEGResampleru. Mam jeden program pro synchronizaci hudby a soukromych obrazku v siti (na ostatni notebooky v rodine atd.) a ted koukam ze zvlada mozna i FTP, tak to zkusim pres to. Diky za rady :-) !

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru