Avatar uživatele
Lilinka B

Co si dat v pizzerii za jidlo (k obedu) co není tak tučné?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3765 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
RyuzakiKate

Za sebe bych volila rybičku nebo nějakej dobrej salát.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
BaRuNiCe

Pokud nechceš nic tučného, dej si nějaký salát a k němu třeba jen pizza chleba, nebo tak něco ;) jde o to, co má daná pizzerie v nabídce

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Alesh

Tak je pizzerie a pizzerie. V té pravé pizzerii asi v nabídce ryby mít moc nebudou. 😉 A jak už název napovídá, tak se tam budou dělat hlavně pizzy, že? Pizza, až na výjimky, nijak extra tučné jídlo není, samozřejmě záleží na ingrediencích. Pokud bude základ pravá smetana, bude to tučnější, než je-li základem rajčatový protlak či z čeho to dělají. Pak bych si taky nedával pizzu se slaninou, salámem atd. Často v pizzeriích ti umožní upravit si, co na tu pizzu chceš dát, čili si třeba objednáš pizzu a požádáš je, aby ti místo slaniny dali šunku.
Taky si můžeš dát nějaké lehké těstoviny. Čili nějaké nepříliš mastné, tj. ne se slaninou, ale taky opět bacha na tu smetanu. Pak se taky nabízí možnost salát, což ale kaloricky, resp. výživově není jídlo dostatečně bohaté, jinými slovy sice nebude mít moc tuků, ale ani sacharidů a bílkovin.
Obecně bych z pravých italských jídel zas takový strach neměl, rozhodně je lepší si dát něco v pizzerii než třeba někde něco v řetězci amerických fastfoodů.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Auta a doprava