Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zapnutí fujitsu siemens s7010

Zdravím,
mám notebook fujitsu siemens s7010.Je to už dědeček ale šlape jak hodinky a nikdy jsem s ním neměl žádný problém až poslední dobou se děje to že při vypnutí už nejde zapnout.Když ho zapnu tak naběhne jen větrák na max otáčky a nic dalšího se neděje.Pak ho musím vypínat a zapínat třeba půl hodiny ale nakonec zase naběhne a vše běží jako by se nic nedělo.Při restartu naběhne normálně.Nevíte kde by mohla být chyba?Nechce se mi ho nosit do servisu kde si řeknou o nekřesťanskou čásku za servis a nakonec řeknou že náklady na opravu jsou větší jak pořizovací cena notebooku.Předem děkuji za každou radu a nápad.

Předmět Autor Datum
možná plácnu blbost, ale něco podobného mi dělalo stolní pc a byly to kondenzátory na desce. Prý něj…
Redsnake 15.02.2012 00:10
Redsnake
Takže mi vlastně radíš abych buď notebook při zapínání podchladil nebo naopak zahřál? poslední
martin906 15.02.2012 17:39
martin906

možná plácnu blbost, ale něco podobného mi dělalo stolní pc a byly to kondenzátory na desce. Prý nějak mění svoje elektrotechnické vlastnosti při změně své teploty, proto bych přisuzoval tomu ntb, že po restartu (prohřáté) najede...Za studena nenaskočí..
Pokud tomu tak je, myslím, že cena na opravu je nerentabilní. Tuším že jsem někde tady četl, že elektrolyt má omezenou životnost, takže se není čemu divit..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru