Avatar uživatele
Dismas

Co si myslet o člověku, který nadává na československé komunisty, ale Che Guevara podle něj bojoval za lepší svět?

Zajímavá 0 před 2870 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Všichni měli vznešenou ideologii a opravdu bojovali za lepší svět, ale bohužel se ukázalo, že komunistická ideologie je naprosto mylná. Jen se rozhlédni kolem a čti. Jen díky „Che“, což byl jenom najatý terorista, má Kuba dodnes naprosto kulové a jezdí v autech 60 let starých (z USA)

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Nuk nuk

Že neví, kdo byl Che Guevara.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Pro Kepler
Asi jsi nepochopil, že Američani dali Kubě embargo a proto se tam nesmělo nic dovážet.
To je ÚPLNĚ STEJNÉ jako dnes kdy celá EU dala embargo Rusku.Také budeš označovat, že v Rusku se zastavil pokrok protože tam nemají nic západního??
Je vidět, že jsi ještě mladý a hodně věcí jsi nepochopil, jak a proč jsou embarga a proč se ta země NEMŮŽE DÁLE ROZVÍJET a nadále to budeš svádět na komunisty.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Kepler, mít americké auto z let šedesátých, tak jsem za vodou!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Nebudem sa zaoberať spoločenskopo­lickými systémami, ale ľuďmi:

1 – V prvom rade si treba ozrejmiť kto bol Che Guevara.
Nebol to, ako tvrdia „oficiality“ (a kolega Kepler a niektorí naši ďalší spoluužívatelia) najatý terorista, nie, bol to „netrpezlivý“ radikálný vyznávač marxleninizmu, ktorý veril v násilný prechod z kapitalizmu do komunizmu, Jeho vysokoškolské vzdelanie ho dostalo do styku aj s modernou „priemyselno-ekonomickou okupáciou“ štátov Južnej Ameriky severoamerickými monopolmi a ich vplyvu na politiku a životnú úroveň juhoamerických štátov. Veril, že rečami nič nezmôže, len násilím vyhnať „príživníkov z Wallstreet“.

2 – Nadávanie na československých komunistov dostáva človeka do obrazu, že nie je nepriateľský súčasnému zriadeniu, ukazuje jeho zázračnú schopnosť prežiť za každého počasia (aj politického) a v očiach verejnosti, ovplyvnenej názorovotvornými médiami, slovom je IN a stáva sa platným členom našej socialisc…prepáčte… našej krásnej vlasti.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kepler

lahny: díky za lichotku, ano ve svých 62 letech jsem ještě mladý. Americké embargo mělo na kubánské hospodářství zanedbatelný vliv. K obchodování jim zbýval celý zbytek světa. Jenže kromě rumu, doutníků, hnusných pomerančů a hnědého cukru neměli co nabídnout.

před 2869 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Dismas

lahny: https://www.y­outube.com/wat­ch?v=ko8NsZtqw38

před 2870 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek