Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zapojením repro k notebooku

Dobrý den.
Měl bych dotaz ohledně zapojení 5.1 reprosestavy k notebooku. Ze subwooferu jdou tři kable s jackem. 1. kabel zadní repro (levý/pravý), 2. kabel subwoofer/central a 3. kabel přední repro (levý/pravý). Když jsem je měl přes jackové rozdvojky zapojené na telefon, tak hráli všechny zaráz. V notebooku hraje přední a zadní pravý a ostatní hrají oproti těm dvěma velmi potichu. Má na toto notebook nějaký vliv. V příručce psali, že tu sestavu lze zapojit do DVD přehrávače nebo zvukové karty. Mohli byste mi prosím poradit, jak správně sestavu zapojit, nebo jestli to vůbec jde, i když myslím, že když svedu jacky do jednoho, tak by všechny repro hrát měli. Za případné rady předem děkuji.

Předmět Autor Datum
Odhliadnuc od toho ze pouzivat 5+1 ako 2kanalove audio je kravina (staci ti 2+1 na stejny "efekt"),…
MM.. 01.12.2010 21:26
MM..
Inac je mozne ze mas ten jack strceny slabo do notebooku a lavy kanal potom nema dobry kontakt. Aleb… poslední
MM.. 01.12.2010 21:29
MM..

Odhliadnuc od toho ze pouzivat 5+1 ako 2kanalove audio je kravina (staci ti 2+1 na stejny "efekt"), ked to spojis dokopy tak musia hrat vsetky. Ked nehraju vsetky tak mas nejaky problem v tych konektoroch resp. rozdvojkach, alebo v kabloch do reproduktorov (natrhnute apod).

Inac je mozne ze mas ten jack strceny slabo do notebooku a lavy kanal potom nema dobry kontakt. Alebo mas konektor v notebooku poskodeny. Over to sluchatkami strcenymi do notebooku.

Alebo mas napr. vo Windows mixeri (ikonka vpravo dole) alebo v prehravaci hudby nastavene stereo balance uplne doprava (t.j. hra len pravy kanal). To tiez overis sluchatkami.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru