Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zapomenuté gesto k odemykání obrazovky

Dobrý den,
Mám nový telefon HTC Desire HD a zkoumala jsem jeho funkce.Narazila jsem na funkci zamykání obrazovky a tak jsem jí vyzkoušela.
Jenže gesto které jsem zadala mi nechtělo mobil odemknout přitom si to gesto stále pamatuji.Problém je v tom,že jsem to gesto zadala již tolikrát a mobil to neuznal, že to po mě požaduje Tísňové volání a nebo přihlásit se na účet Googlu.
Účet Googlu jsem si tedy schválně vytvořila a udělala všechno nastavení podle návodu na internetu.Mobil mě ale nechce k němu přihlásit,tudiž s mobilem nemohu pracovat.
Jsem z toho úplně zoufalá a nevím, co si s tím počít :.( Stále se snažím přihlásit se na ten účet googlu přes mobil ale nejde to :-(
Prosím Vás mohli by jste mi poradit co s tím??? Budu Vám moc vděčná za Vaše odpovědi

Viz foto

Předmět Autor Datum
Možná by pomohl reset do továrního nastavení. Ovšem přijdeš asi o všechna data, co tam máš (paměťovo…
Prasak 28.12.2012 20:26
Prasak
A jak to můžu udělat ???
SonyXperia Tipo 06.05.2014 19:23
SonyXperia Tipo
Návod k použití tvýho přístroje snad máš. Pokud ne, určitě najdeš na stránkách výrobce.
Prasak 06.05.2014 19:45
Prasak
Dík
SonyXperia Tipo 06.05.2014 20:25
SonyXperia Tipo
Ten účet musíš na Googlu mít před zablokováním, pak už ti nepůjde, takže tvrdý restart jak píše Pras…
Neregistrovaný 28.12.2012 20:50
Neregistrovaný
jak se mám dostat do nastavení, když nevím to heslo k mobilu???
MichaelJackson 20.09.2015 10:40
MichaelJackson
Ten mobil je kradený? poslední
L-Core 20.09.2015 10:44
L-Core
Pote co si 3x zadala blbe gesto po tobe telefon nechce to ,aby sis zalozila novej google ucet a pote…
karelX 28.12.2012 20:55
karelX
Veliký problém je v tom že nejsem první majitel a tudiž jsem mobil nezapínala poprvé a nevytvářela ž…
Ajdulka 29.12.2012 16:56
Ajdulka
předchozí majitel ti přeci neprozradí svoje přihlašovací údaje na Google, jestli se už dostaneš do n…
karelX 30.12.2012 15:56
karelX
Heslo se pak dá rychle změnit od účtu Google,záleží jen na rozumné dohodě s původním majitelem.Mobil…
Ajdulka 30.12.2012 16:10
Ajdulka
Problém je vyřešen :-)Děkuji Všem co mi poskytli nějaké rady :-)
Ajdulka 30.12.2012 15:39
Ajdulka

Pote co si 3x zadala blbe gesto po tobe telefon nechce to ,aby sis zalozila novej google ucet a pote tam zadala heslo toho prave vytvoreneho uctu! Chce po tobe heslo k uctu google pod kterym si prihlasena celou dobu dokud si ten telefon "nezablokovala". Pokud nebyl zadán, je už pozdě. Ted jedině udělat wipe v recovery..

Veliký problém je v tom že nejsem první majitel a tudiž jsem mobil nezapínala poprvé a nevytvářela žádný google účet...:-( Snažila jsem zda by mi tyto informace prozradil předchozí majitel ale už se raději neozval.Mám ještě záruku na ten telefon ale podle záručních podmínek by mi to asi neuznali.Naštěstí jsem do mobilu nestahovala a nedoinstalovávala žádné dokumenty atd,protože bohužel a (možná naštěstí po včerejšku) nemám micro kartu.Prozkoumala jsem celý internet a rozhodla se pro ten factory reset-snížení hlasitosti a zapnutí tlačítka poewr pak se zobrazila nabídka a já klikla na factory reset.Jenže co se nestalo někdo už s tím musel manipulovat a přesměrovalo mě to do nějakého 4EXT Recovery Touch programu a teď zase nevím na co mám kliknout aby se mi nestalo že ten mobil vůbec nebude fungovat.Prosím pomožte mi budu vám moc vděčná :-)

Při první nabídce to po mě chce at kliknu na tyto možnosti: Fastboot,Recovery,Factory Reset,Simlock,Systém info,Image crc.
Já jsem klikla na Factory reset.Poté místo toho aby se mobil restartoval už konečně, tak mě to přesměrovalo do jakého si 4EXT Recovery Touch a chce to po mě abych klikla na něco z tohoto :Reboot now , install from sdcard, toggle usb storage, wipe/format, backup/restore , mounts/storage/ , tools, info, power menu
Když kliknu na power menu zobrazí se možností : :Reboot Recovery, Reboot into Bootloader, Reboot, Power of
Tak na co mám tedy kliknout,ono je tam toho tolik :-| Asi na to reboot now??

předchozí majitel ti přeci neprozradí svoje přihlašovací údaje na Google, jestli se už dostaneš do nastavení mobilu , zadej si tam ten google účet jak máš vytvořený, jinak co se týká toho na co kliknout? co chceš aby se stalo? Pokud jen restartovat mobil aby zase normálně nastartoval, pak reboot now..jinak tovární nastavení je ta položka factory reset a pak opatrně hledat pod wipe- nic neformátovat..chtělo by to fotku co tam vidíš

Heslo se pak dá rychle změnit od účtu Google,záleží jen na rozumné dohodě s původním majitelem.Mobil už mi funguje.Problém mi dělalo to,že pokud by původní majitel již z mobilem nedělal nějaké přeinstalačky jakože dělal,stačilo by dát Factory reset a mobil by se už normálně restartoval.Jenže místo toho mě to přesměrovlo do nějakého programu 4EXT Recovery touch,kde to po mě chtělo at si vyberu něco z nabídky.Radili mi at dám Reboot now-jenže mobil se vypnul a zapnul v původním stavu,tudiž se problém nevyřešil.
Po náhodném a zoufalém hledání nápovědy na internetu jsem objevila na jeden videonávod.Kontaktovala jsem jeho majitele a ten mi poradil at v tom 4EXT Recovery touch kliknu na wipe/format-->Factory reset-->Reboot now.Mobil se konečně restartoval a já si všechno nově v mobilu nastavila včetně nového účtu Google.Sice se mi opravdu smazali aplikace uložené v mobilu ale já jsem ráda,že je mobil relativně v pořádku a zase funguje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru