Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zapomenuté heslo do windows XP

Ahoj, takový zvláštní případ - jsem přihlášen ve windows XP jako administrator, ale nepamatuji si heslo a navíc mám v notebooku nainstalován program na otisk prstu. Dříve jsme se do windows dostali pouze otiskem prstu, ale teď to chce i heslo. Nechápu, jak jsem se do win přihlásil, ale teď ani ve windows ani v tom programu mi to nebere to heslo a nelze to změnit. Potřeboval bych kompletně odebrat heslo i otisk, ale potřebuji, aby na tomto současném uživateli zůstali veškeré dokumenty co jsou na ploše - dostanu se k nim, když založím nový administrátorský účet? Nebo by stačilo odebrat ten program na otisk prstu? Moc děkuji za rady, jak to nejlépe provést, bojím se, že když se teď odhlásím, tak už se do toho nedostanu.

Předmět Autor Datum
Dostanes, takze zaloz dalsi ucet. Navyse mas este vzdy v zalohe defaultny administratorsky ucet v nu…
fleg 07.12.2012 12:17
fleg
ten druhý záchranný účet správce si založ. z něj se do cizího profilu dostaneš - i když netuším, co… poslední
lední brtník 07.12.2012 12:19
lední brtník

ten druhý záchranný účet správce si založ.
z něj se do cizího profilu dostaneš - i když netuším, co mají co dělat data na ploše, případně jinde v profilu na systémovém disku.
a vypni si zjednodušené sdílení - kdyby náhodou byly práva na profil strikně omezeny na uživatele, ať jako druhý správce můžeš ve vlastnostech změnit zabezpečení, případně vlastnictví.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru