Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zasekany tablet (pomuze zmena SD karty uvnitr? ci neco jineho?)

Zdravim, mam problem s timdle tabletem a je to horsi a horsi. Kdyz v nem nebyla zadna plikace bezel jak po masle, ted jich tam pribylo, a dela mi to to , ze kdyz nakou spustim obcas proste Not responding(neodpovida, a na vyber Wait/OK(ok se to zavre)). Nebo kdyz mam spustenych vic aplikaci napriklat internet a Facebook, a prekliknu je, najizdi strasne dlouho ... zkratka je to strasne pomale a zasekane. Znamy mi rikal ze u tech cinskych tabletu delaj to ze misto interni pameti daj normalne do tabletu microsd kartu a cele to bezi z karty, a mohlo by pomoct ji vymenit za nejakou lepsi , napr class10. Stale mi ale vrta ze si ho lidi tak chvali jak fici atd, a i v tesku mi rekli ze zadne stiznosti an to nebyly, tak se ptam cim si myslite ze by to mohlo byt? Jak to spravit? Dekuji

PS: Dneska sem si hral s acerem s polovicnimi parametry a vubec to tak nezasekavalo tak mi to nejde hlavou. Jo a omlouvam se za pismo , pisu z EN kalvesnice

Předmět Autor Datum
ps .... jedna se o GoClever orion 70
adosq 26.11.2013 19:26
adosq
sprav factory reset. prides o vsetky nezalohovane data.
shiro 26.11.2013 19:33
shiro
zkusim to , ale nechce se mi sotva tam budu mit trosku vic aplikaci stale resetovat do vyrobniho nas… poslední
adosq 26.11.2013 20:02
adosq

zkusim to , ale nechce se mi sotva tam budu mit trosku vic aplikaci stale resetovat do vyrobniho nastaveni, aby to jelo. Pomohl by root s tim ze bych aplikace pak hazel na extSD(ktera by mohla byt class 10)?

Pro predstavu sem mel chvilku tak sme to natocil, todle podle men neni normalni: watch (napr v 3 minute spousteni galerie a pozdeji ty aplikace neodpovidaji)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru