Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zasekne se průzkumník Windows po připojení externí čtečky karet

Připojím obyčejnou externí čtečku karet do jakéhokoli USB portu zezadu na desce pak vložím sdhc kartu pc se začne sekat pokud najedu na počítač v nabídce start přestane průzkumník odpovídat musím ve správci úloh natvrdo ukončit. Pokud počkám tak půl minuty jakž takž se dostanu na obsah karty ale je to nestabilní pokud se snažím rychleji klikat okamžitě zamrzne průzkumník a neodpovídá.
Systém jinak jede absolutně ok mám win7 x64, platforma AMD AM3, Phenom X6, poslední možný bios na desku, zkoušeno load bios default a nic nepomáhá. Drivery ve správci zařízení také ok.
V jiném pc čtečka jede naprosto bezvadně.
Díky za rady.

Předmět Autor Datum
Skus vypnut antivirak. A ked nahodou mas u disku v tentopocitac - pravy klik vlatsnosti - nastroje -…
MM.. 14.12.2012 16:56
MM..
No defragmetaci nepoužívám pač mám jako hlavní disk ssd, antivir mám eset 6, pokud pozastavím ochran… poslední
Honzajs 14.12.2012 22:11
Honzajs
zkus jinou čtečku.
lední brtník 14.12.2012 17:01
lední brtník

No defragmetaci nepoužívám pač mám jako hlavní disk ssd, antivir mám eset 6, pokud pozastavím ochranu tak se to výrazně zlepší mohu jít v nabídce start do průzkumníka a překlikávat mezi disky, dokonce se dostanu i na kartu, lze i kopírovat fotky z karty. Pokud klikám rychle i přes to se to kousne ale fakt to vypadá že to dělá ten eset. Zajímavý je že u USB flash disku to nedělá jen u karet z foťáků co dávám do čtečky. Pokud nechám čtečku karet s kartou připojenou a dám restart nenajede bluetooth myš musím čtečku odpojit myš najede a až pak připojím čtečku. Když je antivir zaplý a karta v čtečce stačí najet na nabídku start a už se to hryže.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru