Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zaseknutí procesu při uložení, vložení, nahrání - při výběru určitého souboru z PC

Dobrý den, mám problém ohledně toho, když chci něco uložit jako, tak po zobrazení výběru kam to chci uložit,tak se mi zablokuje proces, jak je tomu na screenu. Je to okamžitá činnost, že nestihnu ani zadat umístění ani kliknout hned na uložit. Stává se to jen někdy, někdy se povede že mi to pustí dál,vyberu umístění kam uložit a mohu ukládat, ale někdy se to stane.

Stejná situace nastává i v případě, že jsem třeba ve MS Word (legální) a chci i vložit obrázek, který je umístěn někde v počítači. Totéž může nastat, kdyz si udělám například výstřižek a chci ho uložit a opet,kdyz se mi to ptá kam uložit tak se to sekne a po chvilice nabíhání napíše, že program byl ukončen. Nastává to tedy v případech, kdy se kliká na například procházet, nebo hledání cesty, kam chci uložit, nebo otevřit nebo vložit nějaký soubor jinam.

Mám legální,od prodejce předinstalován windows 7, 64bit. 4GB RAM, grafická karta ATI Radeon 5470. Nesetkal jste se s tím někdo, jestli nevíte,co by to mohlo způsobovat?

Předmět Autor Datum
Zkus odpojit síťové jednotky, jestli tam nějaké jsou.
karel 04.05.2011 12:36
karel
Nemám žádné připojené, jen klasický pevný disk a DVD-Romka, virtuální či jiné mám vždy odpojeny, kdy…
exiton 04.05.2011 12:41
exiton
Jen ještě dodám, stane se to průměrně tak 1 z 5 těchto pokusů o něco vložit,otevřít, uložit atd. Něk…
exiton 06.05.2011 16:52
exiton
Tak nakonec jste měl pane Karle z části pravdu, opravdu to dělaly síťové jednotky. Nicméně to bylo z… poslední
exiton 13.05.2011 11:41
exiton

Jen ještě dodám, stane se to průměrně tak 1 z 5 těchto pokusů o něco vložit,otevřít, uložit atd. Někdy se stane, že třeba 4x po sobě mi naběhne tato chyba, tak ukončím proces a pustím hned znovu pokus a zase se to sekne, takle dokola a po čtvrtý už to jde a pak párkrát to jde taky. Ale zas přijde situace,kdy se to zasekne.

Jednou se mi i stalo, že se mi díky tomu kamsi smazal dokument, který takto nešel uložit:-) naštěstí žádná katastrofa, ale je to mnohdy celkem obtěžující, kort když jsem pracoval s obrázky, které jsem ořezával a pak ukládal "Uložit jako..." Tak se to každou chvíli sekalo no.

Zkušenosti s tím? Díky a přeju slunečný víkend

Tak nakonec jste měl pane Karle z části pravdu, opravdu to dělaly síťové jednotky. Nicméně to bylo způsobeno tím, že kdyz jsem se dostal k oknu, kde jsem měl vybrat cíl uložení či nahrání, Tak v levém sloupci,kde je sumace "Oblíbené položky, Knihovny, Počítač, Síť" tak tam jsem měl rozbalenou položku síť a počítač a kdyz jsem je zavřel, aby nebyly rozbalené, tak od té doby to nedělá. Takže zrejme v tom byl problém.

Píši jen že se to vyřešilo a kdyby měl někdo stejný problém, aby si uměl poradit. Díky a hezký den

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru