Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zaseknutí stahování souborů z internetu nejen v JDownloaderu

Ahoj, už jsem prošla pár fór, ale stále se mi nedaří vyřešit můj problém. Uznávám, že jako holka ne všemu rozumím, tak se obracím na vás s prosbou o pomoc.
Poslední týden se mi nedaří stahovat soubory ze zaplaceného Rapidshare účtu a nejen z něj, přes JDownlaoader ani jinak, přes správce stahování. Používáme Mozzilu, účet na Rapidu je zaplacený, IP adresu to změnit nechce, připojení k internetu funkční a přesto, když dám stahovat, tak se mi pár kb stáhne a pak se to zasekne, hází to hlášku jako: Žádné připojení k internetu, Připojení selhalo a nehne se to. Ano, párkrát jsem si to vynutila tlačítkem pokračovat, ale teď už ani tohle tlačítko nepomáhá. X krát jsem internet vypojila a zapojila, včetně modemu, někdy to pomohlo, ale teď už nic, je to vlastně čímdál horší. Přestalo fungovat i stahování z ulozto.cz nebo jakéhokoliv free serveru a zasekává se už i internet jako takový (pokud jsem mezitím zkoušela stahovat) opět naskočí hláška, že je server nedostupný nebo že není připojený. Pokud nestahuju, internet běží v pořádku a bez chyb. Antivir nezachytil nic podezřelého, ale je pravda, že minulý týden jsme museli udělat čistku PC (radili nám na virovém fóru)neb tam bylo nějaké velké svinstvo, které nás směrovalo někam na stránky zřejmě s pornografickým obsahem, je možné, že se tím nějak poškodil JDownlaoader nebo prostě jen proces stahování? Prosím hned se do mě nepouštějte s tím, že jsem úplně blbá, vážně tomu prostě nerozumím a ráda si od vás nechám poradit. Všem za odpovědi předem moc děkuju. E.

loading...
Předmět Autor Datum
ahoj, skus flashget na ten rapid flashget-54668.html, pouzivam uz dlho, velmi dobry program, k tomu…
orome 31.08.2010 20:44
orome
Děkuji moc za radu, už jsme to vyzkoušeli. Našlo to pouze nějaké odesílatelné cookies a ty jsme odma…
Eireenfly 31.08.2010 23:05
Eireenfly
Radovala jsem se předčasně, bohužel to nefunguje. Dokonce nám to víc a víc vypíná internet. Už nevím… poslední
Eireenfly 08.09.2010 22:55
Eireenfly

ahoj, skus flashget na ten rapid flashget-54668.html, pouzivam uz dlho, velmi dobry program, k tomu internetu, je mozne ,ze tam este nejake "svinstvo" ostalo,skus stiahnut napr.nejaky vacsi subor z netu :19, ci bude prenos opat preruseny, a skusil by som este kontrolu pc kombinaciou napr. Spybot search&destroy,malwarebytes anti malware,...niekedy antivir neodhali vsetko

Děkuji moc za radu, už jsme to vyzkoušeli. Našlo to pouze nějaké odesílatelné cookies a ty jsme odmazali. Teď zkoušíme stahovat a je to o něco lepší, po pár desítkách kb sice zamrzne stahování, ale aspoň to jde obnovit, že se neblokne celý internet, možná jsme na stopě :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...