Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zasekávání počítače

Ahoj, zasekává se mi stále stolní PC. Zasekává se tak, že ho musím restartovat, pravděpodobně to souvisí s internetem, protože se sekne, když je zaplý internet, používám firefox a občas chrome. Chrome jsem včera odinstalovala, ale pc se sekl opět. Když se nezapne internet, děti si zapnou hru, tak se nesekne. Občas se mi stala i modrá smrt, snad je to správný název, ale neřešila jsem to, a komp jsem jen restartovala, ale tak 1x měsíčně se to stane. Stává se, že se počítač nesekne, používám internet, pak ho vypnu a nejde mi otevří žádný soubor, vůbec žádný, nic na ploše neotevřu, ani průzkumníka, jen internet. Počítač čistím, používám ad-adware - alespoň 1x týdně a mám avast free, občas nechám udělat i avat po startu. Počítač je starý asi 5 let, ale je zde 2 roky stará základová deska a grafická karta. Můžete mi poradit, jestli můžu ještě něco udělat, než ho odnesu do spravky?
Děkuji za radu.

Předmět Autor Datum
pravděpodobně to souvisí s internetem, protože se sekne, když je zaplý internet, Asi máš pravdu, b…
Joseph 16.10.2012 09:02
Joseph
asi nějaké všivé doplňky v prohlížeči. modrá obrazovka: existuje nirsoft bsod viewer - zobrazí data… poslední
lední brtník 16.10.2012 09:20
lední brtník

pravděpodobně to souvisí s internetem, protože se sekne, když je zaplý internet,

Asi máš pravdu, bude to tak, nejaké svinstvo tam máš.

Že užívaš "antivirus" a jiné " anti ", neznačí nezavírený počítač, "antivirus" je pouhá iluze, je to akorát filtr pro nejznámejší bordel.

Nikdo to nereší, není co, jednoducho se vykoná nová instalace Windows. Udelej to taky tak. Je to nejjednoduchší, zabere to nejmíň času.

Vyšší stupeň rešení je existence image funkčního systému, v tomto prípade obnova trvá u WinXP cca 10 minut, u W7 cca do púl hodiny.

Kombinace počítač, deti, hry, je smrtelná pre každý domáci počítač. Není si výnimka.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru