Avatar uživatele
anonym

Co si myslíte o 3.světové válce,kdy nastane?

Po sledování událostech na Ukrajině si myslím,že k tomu není tak daleko,samé sankce vůči Usa a Rusku navzájem,tak si myslím,že není toto dobré.
Nikam to nsepěje a my obyč,lidé tím budeme někdy trpět,jako to bylo už od pradávana.
Jugar

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? petra15 před 3650 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nemyslím si nic, jen doufám, že se toho nedožiji

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
petra15

Tak napríklad NATO je jen obranná koalice a ne útocná. Jen se divím, ze se do nejaké Ukrajiny USA tak angazuje, asi proto, aby tam mohli natahat nejaká zarízení proti Rusku, a tak ten konflikt hasí pozárník Barak Bombama benzínem.:-)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
NonClockwork

Pokud budou mezistátní dohody silnější, než chuť řešit krize bleskovým a většinou bezhlavým násilím, tak ty války budou mít méně nebezpečný charakter. Na tuto otázku ti doporučuji filmy „Den poté“ z roku 1983 (ne ten americký katastrofický slátanec) nebo film Vlákna. Všimneš si, že sporu s Ruskem bylo nespočet a lidi se jich pořád báli stejně, jako teď. Válka nastat bohužel může a v historii to měli vždy v rukou jedinci toužící po moci (Alexandr Veliký, Stalin, Hitler atd. atd.), takže jediné, co s tím můžeme dělat my, je bojkotovat zájmy takovýchto lidí a naopak podporovat zájmy lidí hrozbou postiženými, kteří jednají v zájmu spravedlnosti. Války jsou na světě denně, jenom teď se přehání i blízko nás, tak máme takovouto přirozenou reakci se ptát a reagovat. Větší starosti mi dělá ten šílenec Kim čong-un a jeho nestabilní touha mačkat červená tlačítka, na toho všichni zapomněli, protože už není popularizovaný mé­dii.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Alesh

Už dávno probíhá, neválčí se ale zbraněmi (zbraněmi se mocnosti drží vzájemně v patu), ale penězi nebo přesněji řečeno majetky. Stačí se podívat na „rozstřílené a okupované“ Řecko apod.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
arygnoc

nejaká ukrajina je celkom nezaujímavá, aspoň čo sa týka svetovej vojny – i keď udalosti na urajine skutočne vzbudzujú obavy z toho najhoršieho (celkom, dúfam, že nie naivne, verím v rozum politikov a rozvahu zelených mozgov na všetkých stranách [rusko, ukrajina, nato]).

tá 3. svetová už dávno začala – je to svätá vojna islamu proti ostatnému svetu (viete si predstaviť, že by v prahe ukameňovali islamistu, lebo má u seba korán? skúste sa prejsť v islamabáde s bibliou pod pazuchou [pod paží] po ulici, o takej mekke ani nehovorím).

islam sa pomaly ale isto infiltruje do celého sveta – a to je ten problém. tzv. demokratický svet túto hrozbu ignoruje a v duchu svojich zásad (i kresťanských, i keď už náboženstvo nemá také slovo v politike národov/štátov, ako mávalo) na to doplatí, pretože na rozdiel od kresťanstva islám stále je štátotvorné náboženstvo (cirkev). a to je nebezpečné.

před 3650 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek