Avatar uživatele
Zvědavý

Co si myslíte o Air Bank ??

Vím že otázek na tuto banku tu je více ale zajímá mě „aktuální stav“. Vaše zkušenosti s ní a doporučili by jste mi si své našetřené peníze vložit do této banky (založit si tam účet)??

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3253 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Myslím si, že je to internetová banka. Zkušenosti nemám.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
McArthur

Záleží na tom, co od „své“ banky očekáváš. Air Bank je česká banka, má pobočky ve velkých městech, hotovostní operace na pobočkách nelze uskutečnit, a tak je člověk odkázaný jen na internetové bankovnictví a platební kartu.

Co se týče rizika v případě krachu banky (Air Bank je podle poslední zprávy o hospodaření banky zisková), tak vklady jsou ve všech finančních ústavech v ČR pojištěny dle zákona do 100000 €.

Co se týče úroků na účtu, patří k těm lepším při vkladech do 250000 Kč. Air Bank ale žije z toho, že peníze pracují, a tak se bude snažit, abys s nimi pracoval (utrácel je). Ostatně jako všech bank.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Lamalam

Nemyslím si o té bance vůbec nic.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dědapetr

Doporučit nemohu žádnou banku,protože každý má jiné nároky na služby bank.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kefud

Je to internetová banka momentálně s 1,1% úrokem vždy mezi třemi nejvyššími. Nabízí spořící účet a běžný účet. Jsem jejím klientem od samého počátku, mohu doporučit.Více na https://www.a­irbank.cz/cs/spo­rici-ucet/proc-sporici-ucet/

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kamilovo

Abych pravdu řekl, tak už air bank není to co bývala. Nakonec jsem na https://www.du­ofinance.cz/bo­nusy-za-zalozeni-uctu narazil na to, že mBank teď dává bonus za založení nového účtu, a tak jsem toho využil k tomu abych k nim přešel.

před 1363 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek