Avatar uživatele
Tříska

Co si myslíte o Evropské unii?

Jaký je váš názor na Lisabonskou smlouvu a euro?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? quentos před 4729 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dědapetr

Nic dobrého!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
venkovan

Byrokraticky zneužitá dobrá myšlenka.
Dle mne (už to tvrdím skoro 10 let) nemá dlouhodobou šanci. Lidi z ekonomicky silných států přestanou podporovat ekonomicky slabé státy kde navíc řádí korupce.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Děda Louda

Naivní úředníci se snaží exhumovat a „vylepšit“ RVHP.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dudu

Před zatracením tohoto uskupení je dobré seznámit se s okolnostmi jejího vzniku a základním posláním. Ani největší euroskeptici nemohou upřít obrovský přínos Unie pro udržení politické rovnováhy a míru v Evropě /kromě Balkánu/. Už tento fakt stojí za některé následné neúspěchy a nedostatky ve fungování, kdy největší chybou byl benevolentní vstup některých členů do Měnové unie. Pokud vývoj nebude postupně směřovat ke vzniku státu Evropa, je všechno špatně a vězte, že nic netrvá věčně… Příště prosím předtím, než budete „vypouštět“ kritiku na adresu EU, vzpomeňte na utrpení a desítky milionů mrtvých v obou světových válkách, které byly rozpoutány kým jiným, než do sebe zahleděnými mocnostmi světadílu Evropa!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Valky

Podle mě taková veliká zbytečnost… Nevím… Nikdy jsem se o to do detailu nezajímala, protože jakmile si přečtu něco o politice, jsem tak akorát naštvaná! Ale aby nám někdy diktoval, že rum nebude rum a pivo není pivo, a pomazánkové máslo, že není máslo… No to mi přijde jako postavené na hlavu! Místo toho, aby se tam zaobírali problémy, tak řeší s prominutím samé kraviny!
V čem nám EU pomohla za roky působení???
Jediné, co je fajn, je cestování mezi státy bez pasu, ale mi stejně každý rok létáme pryč, takže ten pas potřebuji… Takže opravdu nevím!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek