Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AVG 2013 free edition

čau,

mám takový menší problém, AVG 2013 Free edition mi od určité doby začal robit neplechu v systému Win XP, při aktualizaci nebo jiných operacích vyjede na obrazovku modrá smrt a restart.. Zřejmě nějaká chyba v komunikaci, ovladačích, je mi jedno co, s tím AVG končím, jenže se ho nemůžu zbavit, pokud dám uninstal tak to samé, nelze na to použít ani program typu JW16PowerTools, zajímavé je že ve win 7 stejné AVG jede bez problémů, tak mě napadá mám to prostě smáznout ručně ve složce, nebo mě tam zbydou nějaký zbytky který mě dál budou házet PC do modré smrti? Popřípadě jak to opravit abych to mohl standartně odinstalovat? Díky..

Předmět Autor Datum
měl bys spíše skončit s čističi a podobnýma kurvítky. AVG má chyby (mně třeba neskutečně vadí to pob…
touchwood 26.01.2013 09:37
touchwood
Děkuji ti za Remover, skutečně se povedlo AVG odinstalovat, "ručně smáznout" to jsem ani já příliš n…
klimis87 26.01.2013 10:29
klimis87
hm.. mně AVG připadne ještě jako celkem nenáročný SW. Existují daleko "hustější" šajby, třeba taková… poslední
touchwood 26.01.2013 12:06
touchwood

měl bys spíše skončit s čističi a podobnýma kurvítky. AVG má chyby (mně třeba neskutečně vadí to poblbané W8-like GUI), ale základní funkcionalita na naprosto OK.

"ručně smáznout" program, který si instaluje kerneldrivery, to může napadnout opravdu jen ... (doplň sám).

jinak AVG technologies poskytuje Remover: stahnout-nastroje

Příště doporučuju do Windows NEVRTAT, obzvláště pak ne pomocí čističů registrů, zrychlovačů a podobných znefunkčňovačů.

Děkuji ti za Remover, skutečně se povedlo AVG odinstalovat, "ručně smáznout" to jsem ani já příliš nemyslel vážně.., do Windows nevrtám, v podstatě je zvláštní že mi AVG rok bežěly a až teď ten restart, nemám v PC žádné zrychlovače atd, nejsem toho zastáncem, používám win defragmentaci atd. Mám tu jen SpeedFan na měřění teploty a program Automatické vypnutí PC, dále pak originální Microsoft Word, jako i Windows XP a dál v podstatě jen samé standarty jako v každém uživatelském PC, ten JW16PowerTools jsem instaloval až dnes jako možnost poslední záchrany, navíc po odinstalaci AVG je PC najednou rychlejší a to o dost, proto už si AVG nenainstaluji i kdyby v něm nebyla chyba, která mi zapříčinila pád PC.

Problém vyřešen.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru