Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zavírání karet + přehřívání grafiky

Dobrý den, mám takovej menší problém. Několikrát denně se mi z ničeho nic zavře Chrome a zavřou se mi všechny karty, na kterých mám něco rozdělané. Potom se zase sám nastartuje a hodí mě to pouze na tuto stránku http://lp.newhometab.com/thankyou.aspx?si=43251&ti d=3623& a do rozšíření se mi automaticky přidá nějaké tlačítko hometab. Dále se mi taky stalo, že se z ničeho nic sama od sebe začla přehřívat grafika (106 stupňů při práci s netem). Pc sem projel několika antiviry (AVG, Avast) a našlo mi to jen nějaký inline hook win32k.sys xlateobj_hGetColorTransfortm+0xE030 -) 0xFFFFF95F802A84D9 a tento soubor nejde odstranit. Jsem vděčný za každou radu. Děkuji

Předmět Autor Datum
Prescanuj to v nudzovom rezime pomocou superantispyware alebo nabootuj nejake rescue CD napr. od sym…
MM.. 21.05.2013 18:39
MM..
A skontroluj si v nastaveniach internetoveho prehliadaca ze jaku mas nastavenu domovsku stranku prip… poslední
MM.. 21.05.2013 18:47
MM..

A skontroluj si v nastaveniach internetoveho prehliadaca ze jaku mas nastavenu domovsku stranku prip. ak tam mas ten hometab tak si tam nastav nieco normalne a ne ten hometab.

To prehrievanie grafiky moze byt napr. kvoli odpadnutemu chladicu a moze to sposobovat aj problemy (padanie nejakycvh aplikacii apod) takze kontroluj ci sa to prehrieva aj mimo prace s internetom, prip. sleduj aj jake procesy bezia a kolko zeru CPU mozno bude vidno aj nejaky proces ktory furt bezi naplno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru