Avatar uživatele
sesednizkola

Začali jste se vším v životě tak nějak v normální čas?

Když tak jsem četl tu diskuzi jak lidé odsoudili tu maminku co prý věděla, že její 13 letá dcera má přítele a byla s tím v pohodě.

Já snad sám jsem s ničím tak v normální věk nezačal. První cigareta v sedmi letech, poprvé jsem se opil v 11 a ve 13 jsem měl taky holku. I když už tenkrát jsem se, poslouchaje vyprávění svých spolužáků, cítil jako že něco doháním.

V 10 letech jsem zapálil chlívek a museli přijet hasiči. Nikdy se na to nepřišlo.

Zájem o vzdělání jsem naopak vážně poznal až dost po 20, kdy jsem do škol chodit přestal a začal si pak platit učitele, abych látku dohnal.

Jediné, s čím jsem začal normálně, je řídit auto. To jsem řídil poprvé v 18.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Drap, Smlouvyzdarm před 2398 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Hmmm, tak to jsem ve srovnání s tebou opožděný, s výjimkou řidičáku. Dokonce i pracovat jsem šel poprvé až ve 25 letech.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Dochy

Já byl spíš opožděnej… Třeba zakládání požáru na mně ještě čeká 😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kelt

To je všechno relativní. Někdo k cigaretě, pití, opačnému pohlaví , studiu a jinému přijde poprvé velmi brzy, někdo později nebo vůbec ne. Například jsem viděl jedno zpracování Romeo a Julie, kde bylo normální že 14 dívka už byla v jiném stavu. Jiná země, jiný mrav a každý člověk je jiný. Podstatné je, jak se na svůj život díváš? Máš nějaké zkušenosti a pokud se srovnáváš se svými spolužáky, tak můžeš poznat, jak na tom kdo je? Pokud jde o spokojenost, naplněnost. Určitě můžeš litovat, že jsi nedělal něco jiného, a kde bys dneska byl. A pokud jde o nějaké články, které povídají o extrémech mezi lidmi, co se týká vztahů tak je to jednak práce novinářů a jednak výsledek přístupu společnosti.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Holku ve 13? A co je na tom? Já měl pořád nějakou už od školky. na tom nic není, jde o to, kdys ji přeříz, pokud přeřízs. Mně se hazard, nezřízený sex, maso a drogy zprotivili tak cirka po dvacátým roku života a od tý doby jsem asi jinej, lidi jako já běžně nepotkávám. No ale do tý doby to byl hodně ujetý život, doslova prasečí, ještě teď se klepu, jak na to po nejspíš sto letech vzpomenu. No, možná se k tomu sexu vrátím a začnu v normálním čase…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Emefej

Ano, začal jsem tak nějak v normální čas.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Pozdě bycha honiti. Zcela normální.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
quentos

Ani ne. Možná ještě tak s pivem (kolem 16) a vínem (v 16, pak do 18 pauza a od 18 zas). Číst jsem začal dost brzy (ve čtyřech), zatímco s milostným životem jsem nezačal ještě prakticky vůbec (nepočítám-li neopětované city a cosi v 10 letech, co mi bylo možná opětováno jen velmi vlažně). Řidičák nemám (ani neplánuju), nekouřím (a taky neplánuju) a neumím na kole (a sedat na něj znovu taky neplánuju).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek