Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Zda udavana hmotnost tohoto notebooku ​je uvadena s prazdnym HDD nebo s plnym?

http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P94B66DC97EFB E3EDC12572A50054E4DD.html?ansid=26

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda udavana hmotnost tohoto notebooku ​(2,65kg​) je uvadena s prazdnym HDD nebo s plnym? Nebo se meri pri prumernem zaplneni?

Re: Tento notebook mám a 2,65kg je váha s prázdným HDD.Jak už někdo psal,hmotnostní otázkou je počet jedniček a nul.Podle mého studia váha jedničky je nějakých 0.02g ovšem nula má -0,01g.Tzn že se dostáváme do mínusovích hodnot kdy při zaplnění HDD cca 1.5GB se notebook vznáší.Při zaplnění HDD 80GB nulami jsem podniknul vzdušnou cestu z Klášterce n/O do Kadaně,ovšem po stránce aerodinamiky je tento notebook poněkud nevyvážený.Při nákupu tohoto notebooku bych se nejdřív poradil s Aero Vodochody

Re: Ano, tohle je sice pravda, ale veskutecnosti je vaha dat na HDD mnohem komplikovanejsi. Zpravidla zalezi na hustote a jak jiste vsichni vime z fyziky, s hustotou souvisi i tvrdost. Takze napriklad tvrde porno bude vazit mnohem vice nez romanticka komedie, stejne tak tvrdsi hudba bude vas HDD zatezovat mnohem vice (odkud si myslite, ze vznikl nazev HEAVY metal?). Podobna situace je i v pripade pocitacovych her, ty co sou opravdu huste budou vazit mnohem vice nez ty nudne a nezabavne. Vahu dat samozrejme ovlivnuje i fakt zda-li je software legalni nebo kradeny, legalni software je zpravidla tezsi o autorska prava.

Tohle není ani do Pokecu....LOCK (Kurt)

loading...
Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Nahoru

loading...